:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 208
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бронзовият

медалист от световното в САЩ през 1994 г. Петър Александров бе назначен за треньор на нападателите на "Санкт Гален". Бившият нападател на "Славия" и "Левски" започва работа от 4 август в най-стария клуб в Швейцария. Три пъти седмично Александров ще провежда занимания на нападателите от първия отбор на "Санкт Гален", освен това ще дава уроци и за офанзивните играчи от школата.



Доскорошният

треньор на "Ювентус" Антонио Конте може да поеме "Пари Сен Жермен". Специалистът напусна "Юве" преди седмица, като бе считан за основен фаворит за наследник на Чезаре Прандели в националния отбор на Италия. "Пари Сен Жермен" пък преподписа с треньора Лоран Блан до 2016 г., но сега обмисля да го замени с Конте.



"Ювентус"

привлече аржентинския халф Роберто Перейра от "Удинезе", като това е третото ново попълнение в отбора след Алваро Мората и Патрис Евра. Халфът идва под наем, а в договора му има опция, според която догодина ще бъде откупен. Тогава "Юве" ще започне да плаща сумата от 11 млн. евро за 3 години.



Френският

нападател Лоик Реми стана играч на "Ливърпул". 27-годишният футболист премина медицински прегледи, след което подписа договор за пет години. За правата на футболиста от "Ливърпул" ще платят на "Куинс Парк Рейнджърс" 13.3 млн евро. През миналия сезон Реми вкара 14 гола за "Нюкасъл", където игра като преотстъпен.



Нападателят

на "Барселона" Боян Къркич премина в "Стоук Сити". 23-годишният играч подписа 4-годишен договор с новия си клуб, като трансферна сума не бе обявена. През миналия сезон Къркич игра за "Аякс" като преотстъпен.



"Порто"

привлече алжирския национал Ясин Брахими, който подписа договор за 5 години. Халфът напусна испанския "Гранада" срещу сумата от 6.5 млн. евро. Брахими бе искан още преди мондиала, но предпочете да изчака други оферти, преди да премине при португалците.
822
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД