:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Хасково" издирва терен за тренировки

Новакът в А група "Хасково" има проблеми с терена за тренировки. Късно във вторник отборът не успя да проведе занимание, защото клубният стадион на хълма Ямача е бил заключен по нареждане на кмета Георги Иванов заради течащия ремонт.

Вчера клубното ръководство бе на среща при него, след която Иванов заяви за в. "Новинар Юг": "Ще продължим да си изпълняваме ангажиментите по ремонта на стадиона, по неговата поддръжка и охрана. Част от парите от продажбата на билети ще отиват за покриването на разходите на стадиона, останалата ще постъпва в клуба".

След като на Ямача ще са само официалните домакински срещи, в "Хасково" разглеждат варианта да тренират на ст. "Миньор" в Димитровград. Кметът на града Иво Димов обаче обяви, че това може да продължава само седмица-две, защото след това теренът ще бъде зает от местния тим. "Червено-белите" ще могат да тренират пак в Хасково чак когато бъде направено игрището в Болярово.
813
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД