:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 223
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Обяснението на "Лудогорец": Бавна игра, висока трева, задушно

Не се оправдаваме и няма да правим апокалипсиси, обобщи треньорът Стоев след 1:1 с "Дюделанж"
СНИМКА: WORT.LU
Белгийският халф на "Дюделанж" Ясин Бенажиба пробва да финтира бразилския защитник на "Лудогорец" Шоко (в гръб) по време на мача в Люксембург миналата вечер.
Най-разнообразни причини изтъкна треньорът на "Лудогорец" Стойчо Стоев, след като шампионът на България завърши 1:1 с "Дюделанж" като гост в реванша от II квалификационен кръг на Шампионската лига. Явно лишени от мотивация след 4:0 в първия мач, разградчани изиграха изключително слаб мач във вторник и това бе признато дори от ръководството на клуба.

"Като цяло доста бавно играехме, тревата - висока, времето - задушно, противникът... - ясно бе, че сме се класирали, но това не оправдава поведението ни на терена - заяви наставникът Стоев. - Може би футболистите бяха прекалено самонадеяни. Трябваше да играят за удоволствие, тъй като много рядко се случва да играеш за удоволствие, а те не съумяха да го направят. Това, което даваме в момента като продукция, не е задоволително, нямаше бързина. При това точно тези хора, които трябваше да осигуряват бързината, осигуряваха точно обратното - по-бавен футбол. Има една част от играчите, които още не са в това състояние, в което трябва да бъдат. И аз това го знам. Надявам се по-бързо да влязат във форма, тъй като креативността се губи. Винаги има и позитивни моменти, във всеки мач е така. Далеч съм от мисълта да правя апокалипсиси от случилото се."

Изпълнителният директор Ангел Петричев обаче прозвуча доста по-ядосано. Шефът на "орлите" обвини играчите в безхаберие и предупреди, че отборът няма право на повече грешки.

"Няма как да не съм разочарован при такъв мач - натърти Петричев. - Дошли сме да си свършим работата, а не се получи. Грозен мач, в определени моменти ми хареса само играта на домакините, а ние очевидно имахме проблем с мотивацията. Футболистите не влязоха в срещата за битка, очакваха да я спечелят леко, както стана в Разград. Срещу тях обаче имаше 11 футболисти, които искаха да зарадват публиката си и го сториха. Това беше най-слабият ни мач в последните няколко години. Не сме аристократи, не тече синя кръв във вените ни. За да спечелим, трябва да бием. Не знам на какво се дължи този спад в играта. Ще направим анализи от този мач."
940
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД