:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 357
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Седанът S60 ще превръща шофирането в хоби

----------------
"Волво" обнови сериозно модела си S60, като го обзаведе с нови технологии за сигурност и го направи още по-спортен. Автомобилът вече се предлага и с новото семейство двигатели DRIVE, на които скандинавският производител ще разчита в бъдеще.

Всъщност голямата новост в интериора са спортните седалки, както и превключвателите на волана, чиято цел е да улеснят шофирането на големи разстояния. Целта на "Волво" е да превърне шофирането на дълъг път в удоволствие, като за целта седанът е оборудван и със система против приплъзване и пробуксуване DSTC, както и с технология за векторното разпределение на въртящия момент в завой. "С подобренията в този модел целим да направим от шофирането хоби", категорични са в компанията.

Обновеното "Волво S60", както и останалите бъдещи модели на марката, ще бъдат оборудвани само с 4-цилиндрови мотори, докато познатите V6 и V8 мотори остават в миналото. Агрегатите от семейството DRIVE са бензинови и дизелови с обем 2.0 литра, които използват директно впръскване и турбокомпресори. По желание на клиентите някои варианти могат да бъдат комбинирани с хибридно задвижване, което освен до повишаване на мощността води и до допълнително намаляване на разхода.

Важно е да се отбележи още, че дизеловите common rail системи и технологията за директно впръскване при бензинови двигатели са предлагат вече стандартно в новото поколение агрегати на скандинавците. Любопитното при тях е, че няколко нива на турбокомпресора се отварят едновременно, за да могат да осигурят едновременно икономичност и висока мощност при рязко натискане на педала на газта.

Заедно с новата генерация DRIVE двигатели "Волво" въвежда в S60 и нова 8-степенна автоматична трансмисия, която допринася за повишаването на енергийната ефективност, както и за допълнителния комфорт и удоволствие при шофирането.

"Волво S60" впечатлява с изключителни системи за безопасност. Този автомобил дори спира вместо вас, за да избегне инцидент, благодарение на първата в света система за нискоскоростни сблъсъци в града - City Safety.
796
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД