:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 554
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Психично болен намушка полицай

44-годишен психично болен мъж от разградското село Юпер рани тежко полицай, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал във вторник вечерта. Районният инспектор Харалампи Харалампиев пристигнал в селото заедно със свой колега след сигнал на кмета, че психично болният Георги Стоянов нарязал гуми на свои съседи. Мъжът си купил нож няколко дни по-рано и демонстративно го показвал из селото. Той е с диагноза параноидна шизофрения.

При пристигането на полицаите Стоянов се затворил в дома си. Не става ясно как Харалампиев е успял да проникне в къщата. Според информация на "Дарик" шизофреникът бил на леглото си, завит с одеяло, и се преструвал на заспал. Когато полицаят го доближил, Георги го намушкал с ножа, скрит под одеялото. Той бил заведен в болница от свои колеги, където била констатирана перфорация на дебело черво и слезка. Харалампиев е опериран, но състоянието му остава тежко.

Стоянов пък се барикадирал в дома си и е изведен чак след полунощ от групата за спешно реагиране на разградската полиция.



2
1065
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
23 Юли 2014 20:48
Правата на един луд винаги стоят над зулумите, които върши, тормоза, който упражнява върху невинни граждани, имали нещастието да се окажат негови съседи. На никого не му пука, докато не стане някой "Лясковец", а и тогава чудото е за 3 дни. Няма никакъв стремеж такива болни да се настаняват в домове и така да се спасят околните.
23 Юли 2014 20:54
Няма никакъв стремеж такива болни да се настаняват в домове и така да се спасят околните.


Стремеж има, няма пари. Ето например Рапонът, вместо да бъде сертифициран и настанен в съответното заведение, той е оставен свободно да се шляе където му душа иска.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД