:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 149
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ВМРО постави Бареков на ръба на политическата му кариера

Николай Бареков
Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков загуби най-ценния си съюзник, след като вчера коалиционният му партньор ВМРО-БНД обяви официално, че възнамерява да го изостави заради друга националистическа формация - Националният фронт за спасение на България (НФСБ) на Валери Симеонов. Инициативата за политическия развод идва лично от водача на воеводите Красимир Каракачанов, което означава, че със сигурност ще бъде приета на планираното за днес заседание на Националния изпълнителен комитет на партията. В коалицията на Бареков остават само маргиналните партии "Земеделски народен съюз" на независимия депутат Румен Йончев и движение "Гергьовден".

За намеренията на ВМРО се разбра още миналата седмица, когато фронтоваците на Валери Симеонов отправиха покана воеводите да се присъединят към техния "общ патриотичен фронт", а ВМРО коментира на сайта си, че "добре е за България патриотите да са обединени". А вчера заявиха готовност да влязат в новата коалиция, която "да даде алтернатива на всички патриотично мислещи български избиратели и обща парламентарна група в следващото Народно събрание". "Това е най-добрият начин за запазване на политическата и идейна идентичност на ВМРО", заключава се в съобщението. Воеводите обаче оставят отворена вратата към досегашния си партньор в името на "по-нататъшни общи действия за изваждане на ДПС от властта".

----ВОПЪЛ

Николай Бареков заяви готовност да напусне политиката. "Поставен съм на ръба на предела на изпитанието на човешката психическа и физическа издръжливост. Бруталната атака пред очите на българския народ се провежда срещу мен от ГЕРБ, ДПС, много от действащите и незаспали структури на бившите и настоящи служби, хора като Цветан Василев и глутница кучета с маргинална същност", изплака в медиите лидерът на ББЦ. Атаките срещу него били провокирани, след като "застрашил брутално политическата и икономическа олигархия в България".
12
2440
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
23 Юли 2014 20:52
...На ръба на предела...
Заплаках...
-------------
Сайтът на Генек
23 Юли 2014 21:02
Къде ли ще отидат заблудените овчици, които прилъга на последните избори?
23 Юли 2014 21:07
"Поставен съм на ръба на предела на изпитанието на човешката психическа и физическа издръжливост. Бруталната атака пред очите на българския народ се провежда срещу мен...... изплака в медиите лидерът на ББЦ.



23 Юли 2014 21:17
NB СЕГА Евродепутат ще става ли или прост министър председател?
23 Юли 2014 22:47
NB СЕГА Евродепутат ще става ли или прост министър председател?


или прост евродепутат, или прост минпред. или прост тв водещ. или прост каквото-и-да-е-там. това е барека все пак. а.к.а. капута.
24 Юли 2014 02:19
Нищо ново, просто свършиха парите на Василев и Бареков ще изчезне от политическата сцена както се появи.
24 Юли 2014 02:38
Това комитите са хубааи хора, ама още маааалце да го бяха бутнали в правилната посока!!!
24 Юли 2014 08:34
Ами определено не е приятно когато те напускат хора , но в крайна сметка като се направи анализ се вижда ,че ББЦ сами си постигнаха резултата на последните избори. ВМРО имат много нищожен принос. В същото време и БСП се разцепи и то от там се произведе още една партия. ГЕРБ роди БАСТА. Реално доста по - тежки неща са се случвали на родните партии.
24 Юли 2014 09:12
Oтлюспването на ВМРО ,които имаха 1% подкрепа на изборите през май,не би трябвало е да чак толкова голям проблем за ББЦ!
24 Юли 2014 09:29
Процентът гласоподавтели от ВМРО не е толкова голям, което ме навежда на мисълта, че едва ли ще има голяма разлика ако ББЦ се явят на предсрочните избори.
24 Юли 2014 10:31
Тия последните три мнения сякаш от един трол са писани.
Явно парите за тази дейност са най-малки, та още вървят тъпанарите из форумите.
24 Юли 2014 12:43
На предните избори НФСБ за малко не влязоха в парламента. Този 1% на ВМРО може да се окаже достатъчен, за да успеят този път.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД