:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 498
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

EС дава 2 млн. евро на Африка да спре смъртоносен вирус

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Улична продавачка в Либерия носи ръкавици като защитна мярка срещу разпространяването на вируса ебола. Над 600 души са загинали от болестта в Западна Африка тази година.
ЕК дава допълнителни 2 млн. евро на Западна Африка, за да спре разпространението на смъртоносната зараза от ебола, която вече взе над 670 жертви, предадоха агенциите. Общата сума, отпусната от Брюксел, възлиза на 3.9 млн. евро. "Нивото на разпространение на заразата е изключително обезпокоително", заяви еврокомисарят по хуманитарната помощ Кристалина Георгиева. ЕС е изпратил експерти в засегнатите държави. Епидемията, причинена от смъртоносния вирус, е най-голямата в историята, като най-засегнати са Сиера Леоне, Либерия и Гвинея.

Великобритания също се разтревожи от еболата в Западна Афирка и премиерът Дейвид Камерън свика правителствената комисия за спешни случаи "Кобра", за да бъдат обсъдени предпазни мерки. Лекарите са в повишена готовност. Министърът на външните работи Филип Хамънд заяви, че засега няма засегнати британски граждани, както и че няма случаи на ебола на Острова.

2
1147
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
30 Юли 2014 22:36
Абе тази арабофилка и негрофилка и тук ли се е изходила. Стига вече с тази бабичка и нейните неадекватни реакции резултиращи от неизпълнение мокри сънища. Кристалино престани, на всички ни омръзна от теб.
31 Юли 2014 08:37
Звучи като гавра на фона на сумите които се дават за знайни и незнайни проекти и кампании.2 мил. за цяла Африка - не е зле.
Утре като кацнат няколко заразени в Марсилия или в Лутън ....

За да съм в тон със Световната Конспирация ще припомня за едни изчезнали епруветки с всякакви блага от Института Пастьор преди няколко месеца.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД