:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 217
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Баскетболният

тим на Израел ще играе първия си домакински си мач от европейските квалификации - срещу Черна гора на 10 август в Кипър. Това разпореди европейската централа ФИБА Европа заради ситуацията в страната. Все още не е взето решение за мачовете на израелците с тимовете на България (24 август) и Холандия (27 август), които са в същата група Е.



Капитанът

на баскетболния ни шампион при жените "Дунав" - Зорница Костова, преподписа за още една година договора си с отбора от Русе. Така тя ще играе за 7-и пореден сезон в "Дунав".



"Маями Хийт"

обяви официално, че е подписал нов договор с Крис Бош, но не съобщи параметри. По информация на медиите става въпрос за $118 млн. за 5 години. Бош играе в "Маями" от 4 сезона и стана два пъти шампион на НБА.



Най-бързият

човек в света - Юсейн Болт, отрече да е определял Игрите на Британската общност в Глазгоу (Шот) като "малко скапани". Скандалът избухна, след като тези негови думи бяха поместени във в. "Таймс". Ямайският спринтьор обяви, че това е абсолютна безсмислица и че не е казвал подобно нещо. Мениджърът му Рики Симс също отрече информацията и нарече материалите "глупости".



Двойката

Димитър Калчев и Ивайло Иванов започна участието си на световното първенство по плажен волейбол за юноши до 19 години в Порто (Пор) със загуба - 0:2 (10:15, 14:16) гейма от поляците Лисиковски и Йетке. Във II кръг от гр. Е обаче те надиграха Бараускис и Барткус (Лит)с 2:0 (17:15, 16:14).
679
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД