:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 166
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шефът на федерацията предупреди волейболистите да се взимат в ръце

Селекционерът Константинов пак обвини слабото вътрешно първенство за липсата на конкуренция
Президентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Данчо Лазаров отправи директно предупреждение към играчите от мъжкия национален отбор, че трябва да преосмислят отношението си към спорта. "Момчетата да се вземат в ръце и да покажат това, на което са способни, на световното първенство", нареди босът в интервю за ТВ7 точно месец преди началото на Мондиал '14.

Световното първенство ще се проведе от 30 август до 21 септември в Полша, където селекцията на Пламен Константинов ще играе в гр. С срещу отборите на Русия, Канада, Египет, Китай и Мексико. Първият мач на нашите е на 1 септември срещу мексиканците, а официалната цел, поставена от БФВ, е място в Топ 8 на крайното класиране.

"След като мъжкият отбор достигна едно доста критично ниво на своето представяне в Световната лига, очаквам момчетата да покажат това, което могат, и силно вярвам, че това ще стане в Полша - добави Лазаров. Евентуално влизане в четворката на света би било един безспорно много голям успех, но не трябва да се изсилваме, тъй като конкуренцията е на много високо ниво."

Същевременно треньорът Константинов за пореден път обвини слабия клубен шампионат на България за липсата на конкуренция в националния отбор.

"Мисля, че като цяло отборът ни има потенциал. Ако не вярвах в неговия потенциал, едва ли щях да се съглася да поема работата по подготовката му за световно първенство, особено в този момент - сподели бившият капитан на А отбора пред БНТ. - Хората обаче не правят разлика между талантливи състезатели и такива, които са готови да играят на топнивото, на което играе националният отбор. Основната причина за тази пропаст между талантливите и готовите за националния отбор е ниското ниво на вътрешното ни първенство."
1
764
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
01 Август 2014 08:23
"Момчетата да се вземат в ръце и да покажат това, на което са способни, на световното първенство" -аха, така стават нещата, според лидера на КНДР и данчо лазаров.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД