:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 158
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Григор Димитров №7 на "Мастърс" в Торонто след контузия на Надал

За първи път в кариерата си Григор Димитров ще бъде поставен под №7 на тенис турнир от сериите "Мастърс". Това ще се случи на "Роджърс къп" в Торонто (Кан, $ 3 146 920), който започва от понеделник, а жребият за основната схема е още днес.

Първоначално Димитров трябваше да е №8 (също най-високо поставяне на турнир от такава категория), но вчера световният №2 Рафаел Надал (Исп) се отказа от участие. Испанският левичар е получил травма на дясната китка, заради която носи специална шина за обездвижване. Той имаше да защитава общо 2000 т. от двата поредни "Мастърса" преди започващия на 25 август US Open - "Роджърс къп" и в Синсинати (САЩ) седмица по-късно, на които спечели титлите миналата година. На US Open Рафа има да защитава още 2000 т. от титлата, спечелена на финала срещу лидера в ранглистата Новак Джокович (Сър).

"Просто през следващите две седмици ще се наложи да нося шина вместо часовник", написа Надал под снимка на дясната си китка, "опакована" с шината, която сподели във "Фейсбук".
1011
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД