:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 586
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" забрани на халф на "Локо" (Сф) да играе утре

Тръстът "Синя България" призова Георги Иванов-Гонзо да даде концепция за бъдещето на тима
СНИМКА: СПОРТАЛ
Треньорът на "Левски" Пепе Мурсия води заниманията на отбора в добро настроение, въпреки че вече се появиха спекулации за смяната му, ако негативната серия на "сините" продължи.
"Левски" прати под наем халфа си Антон Огнянов в "Локомотив" (Сф), но изрично му забрани да играе в дербито между двата отбора. Двубоят е утре от 20 ч. на стадион "Георги Аспарухов", където "сините" се надяват най-после да спечелят мач за шампионата. Досега съставът на Пепе Мурсия има 1:1 с "Локо" (Пд) и загуба с 0:2 от ЦСКА.

За столичното дерби испанският треньор ще може да разчита на Веселин Минев и Валери Домовчийски, които вчера подновиха тренировки. Бранителят Минев бе получил почивка след мача с ЦСКА, за да бъде предпазен от евентуални травми, докато нападателят дори не игра срещу "червените" заради мускулни проблеми. Двамата заедно с халфа Георги Сърмов, който също пропусна мача с ЦСКА заради контузия, вече са на линия и вероятно ще попаднат в стартовия състав за срещата с "Локо" (Сф).

Извън титулярните 11 обаче ще останат наказаният Луис Педро и контузените Валери Божинов и Пламен Крумов. Най-сериозно е положението с Божинов, който е играл с травма срещу ЦСКА и това сериозно е влошило състоянието му.

В същото време от тръста "Синя България" обявиха, че планират да организират общо събрание на 30 август. Освен това запалянковците, които се готвят да влязат в управлението на клуба като акционери, поискаха от спортния директор Георги Иванов-Гонзо да представи концепция за развитието на отбора. Същото трябва да стори и изпълнителният директор Константин Баждеков, който да разясни какво е финансовото бъдеще на клуба.

От "Синя България" са категорични, че няма да позволят тръстът да бъде използван за потушаване на напрежението между феновете и ръководството на "Левски", начело с Тодор Батков. Ръководството твърди, че ще направи всичко по силите си клубът да бъде ръководен професионално и от експерти на всяко ниво.
10
1350
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
31 Юли 2014 21:27
Цяла пролет лекуват и възстановяват момчето и сега когато е готово да тича - отивай да играеш за друг. Да пикая на гонзовобаждековата логика. Ама ще довлекът някой, който няма да иска и да го преотсъпят, ще му плащат като попове и запалянковците ще се ядосват.
01 Август 2014 05:52
На Цеца и забранили да говори, на този пък да играе....добре че М'Боли-то беше в хАмерика та да си изплаче мъката-Не искам да си спомням за престоя си в България. А между другото Куртеан казва: Пожелавам от сърце успехи на Ботев. Няма да забравя 6-те месеца през които бях част от отбора.
01 Август 2014 07:38
Тверим, критичната ли те е хванала? Не знам кво става с теб. Пак пишеш глупости. Ще ти го обясня като на 10 годишен -

1) играчът се излекува в Левски, под наблЮдението на медиците на отбора. Плаща му се заплата, защото съществуват такива неща като трудово законодателство. Сега ако отборът и управлението са предвидливи, всеки футболист ще има застраховка и неговата заплата ще се изплаща от застр. компания докато е контузен.

2)‌След такава тежка контузия, не се знае до каква степен ще продължи да демонстрира възможностите, които му спомагат за привличането в отбора. Трябва малко игра, фитнес, контузия, за да се провери възстановяването му. В резултат на което, ако играе в отбора на Левски, ще бъде под напрежение и може да скапе и психичеки.

3)‌Преотстъпват го в Надежда - отбор без публика, без претенции и без сериозна конкуренция на 10 км (не помня колко точно е)‌ от Герена - могат да го наблЮдават всеки мач, за да видят как върви възстановяването и натрупването на игрова практика.

Ако всичко е ОК, ще е готов да се бори за място в отбора.

Иначе гледам преди два дена си писал за Божинов и Гаджев, че ще се пенсионират в отбора. Понеже в статията става ясно, че Божинов, паке, е контузен, ми е интересно как не ти бе видимо. Божинов е нападател, който направи пробив разчитайки на скоростта си и бягането в пространства. Представи си една демоверсия на Луис Суарез. Неговата контузия в коляното и не знам колко време вече продължаващото възстановяване му отнеха, видимо, скоростта. Такива други примери са - Кака, дебелия Роналдо или Шевченко. В резултат на което, той трябва да разчита повече на позициониране, поемане на топката с груб към вратата и разпредлението й към играчи идващи по крила и от дълбочина в центъра, да се обърне и да чака центриране или пас по земя, за да нанесе удар. За съжаление, това последното не ни се отдава.

Тики-така футболът не означава пасове до припадък, задължително, а по-скоро разчита на възможността на играчите да се придвижват без топка очаквайки бързо следващия пас. Проблемът е, че футболната интелегентност на нашите играчи е много ниска. Друг проблем е, че се разчита на удари от далеч. Освен Педро и донякъде Гаджев и Божинов, други които да опитват това в Левски в момента няма. Преса, бързо разиграване на топката и шут, като вариация на тази тики така се практикува от Реал и Байерн мин. сезон. Трябва да се нагажда и спрямо играчите в момента.
01 Август 2014 09:03
Преса, бързо разиграване на топката и шут, като вариация на тази тики така се практикува от Реал и Байерн мин. сезон. Трябва да се нагажда и спрямо играчите в момента.

Трябва - ама трябва и някой да иска да тича, ако не ти звучи и това глупаво. Започнаха с настроение и още по средата на подготовката в Правец казаха, че тази калимера тики-таки немогат да я играят. И сега нито преса, нито подаване, нито позициониране. Но това е според мен, както го виждам от 10 -20 или сто метра. Пък ти като го гледаш от няколко хиляди километра разбираш, че пиша глупости и ме оборваш с класическите дефиниции за дадените ситуации. Само къде тия футболисти вече не са това което са били. Това последното ако желаеш да си спомниш, че всичко се променя, в това число формата и възрастта на футболистите.
п.п. Същото е и с Огнянов, има дублиращ отбор, мачовете се играят почти без публика. Състезателният характер е почти със същото натоварване и футболистите са пред очите ( и в тренировките) на целият треньорски щаб и докторите на отбора. Щом казваш, че в Локото ще го наблюдават по-добре - значи е така.
01 Август 2014 12:39
Има състезателен характер в мачовете от официалната програма на А група срещу останалите отбори. В мачовете на дубълите има леко малко скътаване. Освен това имаме и няколко нови играчи в халфовата линия, плЮс няколко Юноши и не се знае колко минути ще може да играе.

Няма класически дефиниции, има различи виждания. Но исках да кажа, че нямаме играчи, които да шутират от далеч, не че имаме.
01 Август 2014 14:00
Балтанов в Ботев? Хичо къде се подвизава в момента? Спомням си за тези когато бяха страхотни надежди на Левски, гордоста на школата. Как така става, че бг. Надеждите увяхват, а у нас ритат разни ментета от чужбина?
01 Август 2014 14:37
mumoko

01 Август 2014 12:39

Има състезателен характер в мачовете от официалната програма на А група срещу останалите отбори. ...

Драги и дублиращите отбори са към официалната програма на "А" група. Поинтересувай се за правилника й.
01 Август 2014 15:20
Твирем, ти тука ми наподобяваш на онези репортерки и репортери, напоследък в Украйна, коото се провират под дъжд от куршуми, за да осведомяват, според възможностите и доколкото са оцелели. А после техните впечатления се подхващат от друго ниво разбирачи, и аха- да изкарат преживелите на живо виновни за събитията...

Има ли лайсни мераклии за Бузлуджа!

http://dragoi2010.wordpress.com/



01 Август 2014 15:54
Играеш в контроли или играеш в мачове за официално първенство - това е разликата.

01 Август 2014 17:18
mumoko

01 Август 2014 15:54

Играеш в контроли или играеш в мачове за официално първенство - това е разликата.

Какви контроли пък сега видя? Дублиращите отбори играят официални мачове за свое първенство!!!
Пък може и да съм в грешка, защото от близко не виждам панорамно и ми се губят някакви елементи.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД