:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 486
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стоев готвеше офанзивна тактика за реванша

Веднага след края на първия мач с "Партизан" Стойчо Стоев, без да подозира какво го чака, започна да крои тактиката за реванша на 6 август в Белград.

"И двата тима влизаме на равни начала в реванша. Само публиката е тяхно предимство в ответния сблъсък в Белград. Ние няма да се затворим като съперника ни в Разград и ще преследваме гол, това е повече от сигурно. Надявам се да го вкараме, а не както в тези мачове досега. Вече сме изпадали в такива ситуации, но сега трябва да се справим. Трябва да вкараме, защото има малко неувереност напред. Футболистите трябва да се справят, да преодолеят тази бариера и да започнем да вкарваме. Само публиката ще е тяхното предимство", заяви очакванията си Стоев.

Той обяснимо не беше доволен от равенството, но не тръгна да драматизира, а напротив - бе оптимист. "На пръв поглед е разочароващ резултат, но не е и толкова лош. Определено искахме да победим и поведението ни на терена беше такова. "Партизан" донякъде ме изненада със защитната си игра. Очаквах да нападат повече. За съжаление ние не можахме да си реализираме ситуациите. Понякога неумение, понякога припряност, понякога нерви ни пречат да вкараме", коментира Стоев в последното си изказване в качеството си на треньор на "Лудогорец".
854
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД