:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 353
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Свободни работни места останаха без кандидати

510 свободни работни места са обявени през юли на трудовите борси в Разград, Първомай, Ямбол и Бяла Слатина, но към тях интерес са проявили само 430 безработни. Предложенията за работа са отправени от 35 работодатели, заявили участие на организираните от агенцията по заетостта срещи. Повечето от позициите са заявени в Ямбол - 378 места.

Предложенията са най-вече за производството, услугите и търговията. В Ямбол работа има за машинни оператори, манипуланти, опаковачи, месачи, работници по бутилиране, техник винар, монтажник кабели, строителни работници, охранители и др. В Разград се търсят пакетировачи, работници в мандра, общи работници, продавач консултант, кредитни консултанти. В Първомай се търсят кредитни консултанти, работник на бубинарка, продавач консултант и общ работник. На трудовата борса в Бяла Слатина 10 работодатели обявиха 93 свободни места за компютърен специалист, сигнално-охранителна техника, шивачи, предачи, полевъдни работници, ел.техник, строителни работници, работници в консервна фабрика, монтажник.

През август АЗ ще организира още четири трудови борси. Ще се проведат две общи трудови борси в Лом и Раковски и две специализирани - в Чирпан за роми и във Видин за младежи.
2
2695
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
01 Август 2014 08:21
И десет да направят все тая, за 400лв на никой не му се работи, тък и тях неискат да ти дадат. И аз съм без работа но за 400лв да работя 25 дни в месеца няма да стане.
01 Август 2014 08:38
Кажете заплатите и ще намерите отговора,защо никой неще да работи.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД