:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 338
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Лондон подема нова атака срещу имигрантите

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Ник Клег
За по-строг контрол върху имиграцията от новите страни - членки на ЕС, настоява британският вицепремиер и лидер на либералдемократите Ник Клег, писа в. "Гардиън". Тази седмица той ще произнесе реч, в която ще призове за това. Причина за по-строгите мерки е, че британците са загубили вяра в правителството след пристигането на 60 000 румънци и българи на Острова. Клег настоява, докато действа 7-годишният ограничителен режим за имигрантите от новоприетите държави, те да нямат право да се регистрират като самонаети лица. Той ще поиска също страните от ЕС да имат правото "да слагат спирачки" на имигрантите от новите членки, дори и след изтичането на 7-годишния период, в случай че "започнат да пристигат хора в толкова голямо количество, че обществото не може да ги поеме успешно".

"Гардиън" отбелязва, че призивът за по-строги мерки срещу имиграцията е сериозна промяна в позицията на либералдемократите. Според изданието това означава, че всички големи партии във Великобритания вече се надпреварват в обещанията си да ограничат броя на имигрантите от ЕС. Досега Ник Клег остро критикуваше коалиционните си партньори за антиимигрантските и антиевропейските настроения.

4
1936
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
04 Август 2014 23:00
Ето го решението за повечето БГ емигранти в Лондон
http://www.segabg.com/article.php?id=711005
05 Август 2014 09:31
Натисни тук

Това е статията. Никъде не се споменават българи и румънци или пък някой друг.
Редакцията, нали поднасяме информацията такава, каквато е, а не я измисляме с цел повишаване на интереса? Не си измисляйте!
05 Август 2014 09:52
Почвам вече да се вбесявам на Б.Джонсън, вместо да си гледа строителството на небостъргачи, се намиса в имиграционната политика на държавата, чиято администрация въобще не се намира на територията на подведомствения му град Лондон, а е в съседния град Уестминстър, където кмет е Одри Люис.

Борисе, дгд, българоубиецо!
05 Август 2014 14:45
Малко повече лютив пипер са турнали в боба, за да се лапа по-набързо, но като гледам някои са се усетили. Май пак искат да ни преметнат като журналистите от "Работническо дело", навремето: "пияни попове от Кока-Кола", "всяка минута в САЩ става по едно убийство", "краят на капитализма се вижда", "нашият космонавт Георги Какалов разрязва българска луканка в космоса" (инфо изпреварило събитията, които по техн. причини НЕ се състояха) и прочее пророчески изцепки.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД