:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 418
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Смоци и главоци

Един кошмар лази из столичния квартал "Люлин" 9. Той тормози сънищата на всички котколюбци в София и се забива в съзнанието на почти всички потребители на родната преса.

"Питон фантом шашна "Люлин", осведомява "Труд". Информацията е покъртителна не само със съществуването си на вестникарската страница, но и с данните, че "влечугото е котколюбител и вече е излапало 30 котенца". Но ето ти един случай, в който институциите реагират навреме - столичният кмет Фандъкова прати потеря. "Четирима на лов за питона в Люлин" ("Монитор"). Те са оборудвани с "мрежа и специални щипци за змии", но никакъв късмет нямат, защото оня мръсник коткоядецът се е скрил вдън земя. Цял ден обикаляли и нищо. Местните ги развеждали напред-назад. Дано поне по кафе да са ги почерпили. Че в тия атмосферни условия цял ден да мааш гащи из "Люлин" си е направо труд I категория и заслужено ранно пенсиониране по старите условия. Дребна подробност е, че за да изяде наистина 30 котки, на питона ще са му нужни (в зависимост от големината на змията) между половин и една година.

Един кошмар се движи из магистралите на България. Той тормози сънищата на всички честни катаджии, които не взимат рушвет, но дават дрегер. "Арестуваха Главата, отказал да духа на КАТ" ("Телеграф" в пристъп на закачлив еротизъм). Тука става дума за сериозни работи, а не за разни али-бали-портокали. Главата (не Главоча, който е герой на Тери Пратчет, наричан още "главният заподозрян"), т.е. Георги Славов (син на Стоил Славов, взривен преди години в асансьор), наричан за кратко Главата, мрази да духа на дрегер. Че кой ли обича?!? Ама нас, обикновените смъртни, не ни разнасят по вестниците, като се озъбим на катаджиите.

Де да имаше повечко такива мъжкари. А не всички само да реват "Дайте, дайте". Като тия от БСП - "Позитано" се пълни с безработни активисти" ("Преса"). Да си намерят сами работа, бе. Тия не са нито смоци, нито главоци, ами бебоци.
3
1257
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
08 Август 2014 20:57
Другари, дайте да дадем!
08 Август 2014 21:49
Тия не са нито смоци, нито главоци


Напротив! Тия са главоци на смоци!
09 Август 2014 08:58
За 30 котки поне такъв звяр ... Натисни тук
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД