:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Двукратният

шампион в Moto GР Хорхе Лоренсо продължи договора си с мотоциклетния отбор на "Ямаха" с още два сезона, до края на 2016 г. "Чувствам огромно облекчение от подписването на нов договор. Вярвам твърдо, че следващата година можем да се преборим за титлата", коментира испанецът, който триумфира в "кралския клас" през 2010 и 2012 г., а този сезон заема 5-о място във временното класиране. Следващият старт е утре в Индианаполис (САЩ).



Главният

прокурор по делото срещу Оскар Писториус - Джери Нел, настоява лекоатлетът с два ампутирани крака да лежи в затвора, без значение дали ще бъде признат в предумишлено убийство, или в такова без умисъл. Той призова съда в столицата Претория да признае параолимпиеца за виновен, тъй като е прострелял половинката си Рева Стенкамп 4 пъти. Очаква се съдът да се произнесе в началото на следващата седмица, като Писториус е застрашен с ефективна присъда между 25 г. и доживот.



Олимпийският

шампион в скока на дължина от Пекин '08 и световен шампион от Осака '07 Ървинг Саладино прекрати състезателната си кариера. 31-годишният панамец реши да спре със спорта заради серия от контузии. "Коляното ме мъчи от доста време. Имам и множество други болежки и мисля, че е дошло времето да кажа сбогом на дългия скок", коментира Саладино, който занапред ще бъде спортен посланик на Панама.
846
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД