:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бившият

национал Николай Учиков ще продължи волейболната си кариера в Аржентина. 28-годишният диагонал подписа договор за 1 г. с шампиона и носител на купата на страната УПСН (Сан Хуан). През миналия сезон Учиков, който бе оставен извън разширения отбор на България за световното първенство в Полша '14, игра за руския първодивизионен "Тюмен".



Македонският

"Куманово 2009" ще играе в Балканската лига по баскетбол за трети пореден сезон. Клубът заяви намерението си да бъде част от турнира и ръководството го прие, но все още е необходимо официално потвърждение от македонската федерация, което се очаква да пристигне до няколко дни. През миналия сезон "Куманово" игра 1/4-финал, в който отпадна от бъдещия шампион "Левски".



Българският

бейзболист Мартин Андонов (22 г.) намери място в Топ 3 на всяка от основните питчерски класации в колежанската лига на Европа (CBLE) за 2014 г. В третото издание на континенталния летен турнир за младежи до 23 г. възпитаникът на "Бизони" (Бл) игра за сборния отбор на "Барселона Фолкънс" (Исп), който зае второ място след шампиона "Ла Рошей Адмиралс" (Фр). Андонов завърши първи по победи (2) и втори по страйкаутове (21) и ERA (1,16).
881
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД