:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Тенисистите поискаха двойно повече пари в сериите "Мастърс"

Двойно увеличение на наградните фондове през следващите 4 г. в турнирите от сериите "Мастърс" иска съветът на играчите към асоциацията на професионалните тенисисти (АТР). "Да, искаме повече пари", потвърди пред ESPN вицепрезидентът на съвета Ерик Буторак, който в момента води преговори с официалните лица и организаторите на надпреварите от втората най-престижна верига.

Досегашната договорка, която обхващаше 3-годишен период, бе за увеличение от по 9% на година на наградните фондове. Буторак и другите тенисисти обаче настояват за още по-сериозно нарастване на премиите, тъй като и турнирите са станали повече за този период. Според американските медии обаче организаторите на състезанията не са съгласни с тази идея.

"Когато в схемата са Джокович, Надал, Федерер и Мъри, тогава интересът е страхотен и всичко си струва. Целта е замесените страни да постигнем съгласие и да не се случва нищо драстично", настоя все пак Буторак и добави многозначително, че се надява "да не се налагат каквито и да било колективни действия от страна на тенисистите".
922
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД