:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Крошето - осъзната необходимост

Той е "демократ по душа" (по произход). Влизането му в политиката е "осъзната необходимост" (по Хегел). Доктор е на науките (по противопожарна безопасност). И е с прекрасен опорно-двигателен апарат (по проф. Шойлев)! Затова може да си позволи откровението: "Един мъж, както е защитил докторат, така, като върви по улиците и някой закача жена му, трябва да може да му набие едно дясно кроше".

Той е - кой не го познава - народният любимец и кандидат-кметът на София Бойко Борисов, дал пространно интервю на Велислава Дървева за сайта "Всеки ден" и препечатано вчера в "Новинар"!

Бат' Бойко на глас тича народен и става политик, но за партии не ще и да чуе. И ще им търси сметка "за боклука, за кучетата, за котките, за мечките, за каквото искаш". Ще търси отчет и за приватизацията, защото "София не е чифлик" ("Стандарт"). "Монитор" пък оглася поредната шерифска идея на о.з. генерала - щял да основе столично финансово разузнаване, с което да прави следприватизационен контрол. Те това е демократ - и по душа, и по мускул.

Бат' Ваньо обаче одма лишава бат' Бойко от званието "кандидат на демократичните софиянци" - "Няма как, той е пожарникар", отсича в интервю за "24 часа" лидерът на демократите за силна България. И "съвсем доброжелателно" задочно го светва, че зарад некомпетентност сам ще падне в капан. Даже няма да разбере, че е паднал.

Костов смело се впуска на два фронта - хем се цани за "ездач на десницата", по израза на "Дума", хем е мераклия да обязди о.з. генерала. Те това е командир - и по врат, и по шия.

Пък столичани още отсега се обзавели с генерал-градоначалник. "Труд" съобщи вчера (няколко дни след и независимо от "24 часа"), че зам.-кметът по сигурността ген. Емил Танев ще е и.д. на и.д.-то Минко Герджиков, който излиза в отпуск заради кампанията. Току виж повлякъл крак на прекрасния опорно-двигателен апарат...
1
589
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
27 Септември 2005 12:07
ББ само десни крошета ли се е научил да набива.А защо не средно.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД