:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Младежите ни - с един успех в първия ден на олимпиадата

Само един от стартиралите в I ден на младежката олимпиада в Нандзин (Кит) българи постигна успех. Бадминтонистката Мария Мицова победи с 2:0 (11, 15) гейма Кристин Кууба (Ест) в гр. Е Мицова ще играе още с Яу Нг (Хонк) и Луизе Хайм (Гер), като напред ще продължи само първата в групата. Стилиян Шишков пък отстъпи в гр. G с 1:2 (-18, 17, -7) пред Волфганг Гнед (Ав), а му предстоят двубои с Ю Лий (Хонк) и Дениъл Гуда (Авл).

В плуването Георгия Кадоглу стартира два пъти и не стигна до 1/2-финал. На 200 м съчетано тя остана 6-а в серията с 2:20,40 мин., а на 50 м бруст е 3-та с 34,35 сек. На 100 м гръб Данаил Славчев е 5-и в серията си с 58,91 сек. и също отпадна. След квалификации спря и Лидия Неделчева - в стрелбата с пневматичен пистолет от 10 м. Тя събра 362 т. и е 15-а.

Втори шанс получи гребкинята Десислава Георгиева, която остана 4-та в серията си на скиф и ще гребе на репешажи. Такъв шанс имаше и джудистът Стоян Тарапанов. Той загуби от Сухроб Турсунов, но на репешаж пак отстъпи - пред Харутюн Дермишян (Арм).
726
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД