:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Най-добрият

футболист на България за 2012 г. Георги Миланов игра цял мач за ЦСКА, който обаче загуби с 0:1 от "Спартак" (М) в мач от 4-тия кръг на първенството на Русия. Българският национал получи жълт картон след почивката. Комбаров вкара победния гол от дузпа за "Спартак", а в края на мача двата тима се сбиха и реферът изгони 3-ма души.



Националът

Тодор Неделев ще трябва да си търси нов отбор. Крилото остана извън групата на "Майнц" за двубоя от I кръг на Купата на Германия срещу "Кемниц", който тимът загуби след дузпи (3:3 в редовното време, 5:5 след продължения). Неделев не влиза в сметките на треньора Каспер Хюлманд, който ясно показва, че няма да разчита на него.



Строго

наказание поискаха от ръководството на "Пари Сен Жермен" за нападателя на "Бастия" Брандао. След загубата на тима му с 0:2 като гост в мач от II кръг на първенството на Франция бразилецът причака в тунела сънародника си и защитник на парижани Тиаго Мота, удари го с глава и избяга. Мота е със счупен нос, а инцидентът бе записан от камерите в тунела. Очаква се Брандао да "изгори" за няколко месеца.



"Атлетико" (М)

се договори с "Торино" за привличането на Алесио Черчи. Испанският шампион ще плати 20 млн. евро за крилото, като в сумата са включени и бонусите. Очаква се в близките дни да бъде финализиран и трансферът на германския национал Марко Ройс от "Борусия" (Д), който ще струва на "дюшекциите" 31 млн. евро.



"Байерн"

ще избира между трима за заместник на централния защитник Хави Мартинес, който скъса коленни връзки и ще отсъства от терена поне 6-7 месеца. Треньорът на баварците Хосеп Гуардиола се е спрял на Диего Годин от "Атлетико" (М), както и на Рафаел Варан и Сами Кедира от "Реал" (М), като се надява да успее да привлече някой от тях до края на месеца. Баварците няма да могат да разчитат на още двама основни играчи за началото на сезона - Бастиян Швайнщайгер и Тиаго Алкантара, които също са контузени.
699
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД