:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 369
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ботев" (Пд) все още чака бивш национал

Доскорошният футболист на "Литекс" Момчил Цветанов се надява да успее да заиграе във френски клуб, но ако това не стане ще премине в "Ботев" (Пд). Бившият младежки национал изкара 9 години в Ловеч, но разтрогна договора си, след като стана ясно, че не влиза в сметките на треньора Красимир Балъков.

Цветанов очаква отговора на французите днес и, ако той бъде отрицателен, ще подсили "Ботев". Халфът вече е имал разговор с ръководството на пловдивския клуб, като се е съгласил на предложените му условия - 3000 евро месечна заплата, което е таванът на възнагражденията в "Ботев".

52
1053
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
52
 Видими 
17 Август 2014 21:58
кАде го старшина Николов?
17 Август 2014 22:03
Ще се получат нещата. Всичко ще дойде с времето си. Кризата ни принуди да привлечем няколко човека със спорни качества, но определено този отбор има много повече потенциал от отбора на Мъри със скъпоплатените звезди. Честито на победителите, и ако Гаджев не ви е нужен, дайте го на нас.
17 Август 2014 22:03
Ще се получат нещата. Всичко ще дойде с времето си. Кризата ни принуди да привлечем няколко човека със спорни качества, но определено този отбор има много повече потенциал от отбора на Мъри със скъпоплатените звезди. Честито на победителите, и ако Гаджев не ви е нужен, дайте го на нас.
17 Август 2014 22:09
Митко, сгазихме ви, като луда крава телето си!
17 Август 2014 22:23
бяхте опънали плувката, ама младоста и неопитноста си казаха думата.
17 Август 2014 22:24
бяхте опънали плувката, ама младоста и неопитноста си казаха думата.
17 Август 2014 22:42
Не съм имал възможноста да видя Алекс Колев, но и това ще стане. Гамаков, Чунчуков, Пламен Николов, са отлични попадения. Марин, Серкан и Айтов са наши юноши и в скоро време ще се впишат в основния състав. Това е бъдещето ни. Пропуснах Ст. Дрянов, но него също не съм го видял в игра. Спокоен съм.
17 Август 2014 22:52
Поредният тото мач, разбирам, че след първия гол букмейкърите са спрели приемането на залози.
17 Август 2014 22:57
Личи си неопитноста. Липса на концентрация. При юношите можеш да проспиш не 5 сек. ами 5 минути и нищо да не се случи, не така обаче стоят нещата при мъжете. Мишо Иванов задряма и бе наказан на секундата. Васев, Филипов, Марин, също допускат тази грешка, плюс елемент на паника и несработеност(това е ясно защо), изчистват се топки панически в краката на съотборник, скача се едновременно за първа топка, неумение да се гардира топката с тяло, липсва погледа в играта, неориентираност от там и паника....но нещата ще се получат, в това съм сигурен. За Левски...какво да кажа? По добре нищо.
17 Август 2014 23:00
Лайстна, ставаш смешен. Не мислиш ли че вие се нагъзихте на Лудогорец за да не са изморени за сряда?
17 Август 2014 23:03
Иначе трябва да си призная че не вярвах да спечелим този мач, като гледах играта и паниката обзела отбора на моменти, знаех че Левски ще изравни, но да ни вземат точката в 93 минута ми дойде в повече.
17 Август 2014 23:04
Мишо Иванов задряма и бе наказан на секундата.

Далечните удари са слабост на Мишо.
17 Август 2014 23:16
Липса на концентрация, не следи играта на човека с топката. Гаджев прави страхотна грешка като стои в Левски. Дори в Лудогорец щеше да бъде крачка напред, а сега пълен застой, че и изоставане.
17 Август 2014 23:21
Доволен съм от победата, но не и от играта. За Гаджев - хубав гол, макар и с помоща на вратаря
П.П. Добре, че "Ботев" играха с "Левски", та и Ости да изгледа мач на любимия си отбор
17 Август 2014 23:24
Тази вест за Момчил Цветанов хем ме радва, хем ме притеснява. Добър футболист не се гони току-така.
18 Август 2014 01:58
Лайстна, аз пък разбрах че след края на мача букмейкърите изцяло са спрели приемането на залози. Какъв беше коефициента за двойка? След като тя започне да се очертава защо да не спрат да приемат залози, забранено ли е? Аз разбирам часове преди мача да се извади даден мач изобщо от играта, да кажеш има нещо гнило, а то...
18 Август 2014 07:05
При юношите можеш да проспиш не 5 сек. ами 5 минути и нищо да не се случи, не така обаче стоят нещата при мъжете. Мишо Иванов задряма и бе наказан на секундата. Васев, Филипов, Марин

Остине, кой от изброените от теб играчи е юноша?
Мишо Иванов 25 години.
Васев 21 години и 5 месеца.
Филипов 26 години.
Марин 20 години е 6 месеца.
18 Август 2014 07:23
19.08.2014 18:00
Ботев U21 - Левски U21

Остине този мач ще е интересен.
18 Август 2014 07:44
Работите започват да се подреждат,макар бавно и мъчително-Мурсия го няма,Кунчев-също,дано и Божинов да се уреди в "Уест Хям".Гонзо започва да налучква състава.Видно е,че голям проблем е липсата на голмайстор-няма кой да ритне топката във вратата.
Evasion-не само хубав,но и много важен гол.
Остине,хубаво е,че си оптимист и вярваш в единият от двата си любими отбора,но конкретно в този мач-ако не беше левашката грешка на Велев и калитарският гол на Чунчуков нямаше да вкарате гол до другата седмица.Ако ние имахме нормален голмайстор слагахме ви една ръчичка,ама одма...И то с игра,която е много далече от нашите стандарти.Миналата година като ви бихме,рекохте,че Мъри дал мача...тази година как е ?
18 Август 2014 08:07
Миналата година като ви бихме,рекохте,че Мъри дал мача...тази година как е ?

Жълто-черен 18-08-2014 07:05
Вуцане, и ти ли започна с номерата на Мърлю, бре? Мъри го намразихме заради демонстративнот о полягане на Герена и няколко слаби мача с донори от края на таблицата. Излязохте за равен като обречени, беше ме срам да ви гледам как умрелите говеда ви правят сандър пред нашата врата!

18 Август 2014 08:14
Ама тоя "жълто-черен" не знае,завалията,че нямат победа 17 /седемнадесет/ години на стадион "Георги Аспарухов".Така,че треньорите на жълто-черните си знаят....
18 Август 2014 09:07
Отиграването на Велев не е грешка, както и загубената топка от Джерард срещу Челси не е подхлъзване. И‌ двете ситуации са неумения да се контролира и обработва топката. За да има грешка, противникът, както и ти, имаш еднаква роля, защото си отреагирал неправилно и той те е предизвикал към това действие.
Същевременно баси "надмощието" и "превъзходството" щом решаваме мача в 94мин.! Ботев си имаха няколко положения и липсата, отново, на качества и умения в новите им играчи им попречиха да поведат с 2-0. Но това е отбор, в колапс, разпродаващ играчи на парче и в посотоянен регрес на качеството на първата единайсеторка. Отсреща имаме Левски, който проведе "перфектна подготовка" и превлече, забравих колко точно, 11 играчи, да речем. Фактът, че най-добрият ни бе футболист на Ботев, трябва да говори за регреса на нивото на играта на отбора и качествата вътре. Божинов не игра и колкото и да не виждате какво прави в играта без или с топката, ние нямахме нападател. Гаджев крив-ляв единствен пак в центъра. Така че с харизани играчи правим чудеса, вместо с изграден отбор и игра.
Няма нищо по-вредно то некомпетността и непостоянството на Гонзо. Тоя мач играеш слабо и те разкарват или ставаш резерва. Чакай, бе, селски, ти и в Барса така ще останеш без играчи по някое време. Некадърник с желание за изява - няма по-лош вариант. И преди Мейджъра да ме апострофира как го носели на ръце в Черно Море, го приканвам да сравни класиранията на Черно Море в петте години преди Гонзо да ги поеме. Регрес му се вика на неговото управление. Не очаквам нищо по-добро в този отбор на Левски. Четвърто-пето място.
18 Август 2014 10:25
Мумоко, +. Междувпрочем отдавна разправям, че публиката на Левски е по-голям проблем за Левски от собственика на Левски. Батков е по-малката беля. Опитът да бъдат изгонени единствените двама футболисти на Левски, в които има класа, е мазохизъм. Управлението на Левски - което и да е то, светкавично трябва да забрави махленските съвети и да си върши работата с професионализъм. Ако трябва, да затворят и четирите сектора и изобщо да не отварят интернет. Иначе Левски няма да оцелее. Но Батков за съжаление върви в съвсем друга посока. За съжаление, мисля, че си прав и за Гонзо. Той тоя няма да допусне Херо да се появи според мене, а и змиите вече съскат. Но на първо място Левски има нужда от един сезон без публика. Батков да вземе да уреди някое наказание на Левски примерно 30 мача без публики, хореографии, да разгони змиите, змийчоците, гущерите и т.н., да разкара Гонзо, да назначи да назначи някой от типа на Георги Василев или желязков за директор и някой от типа на Херо за тренжор и една година да не чете вестници. На следващата няма да познае Левски.
18 Август 2014 10:34
mumoko, нямам никакво намерение да проверявам класирането на моряците назад във времето. Просто не ме интересува. А за отношенито им към Гонзо,казвам това което съм видял. Предполагам, самите те, моряците, са толкова прости, тук влизам в твоето амплоа , че не осъзнават вредите, които им е нанесъл Гонзо.
Кокото до Гаджев и Божинов, тук съм съгласен с теб. Последните плюс Педро, поне за мен, са най-класните ни футболисти.
18 Август 2014 10:48
Аз не съм казал вреди. Просто класиранията при него са 6 и 10 (поема отбора зимата - митигиращо обстоятелство) място. Преди това са 7-6-7-3-5. Един вид това си им диапозонът на моряците 5 до 7 място.

Не съм запознат, подчертавам дебело, нито съм следил дали не са имали финансови проблеми и той е успял да изгради отбор от дървета, но все пак Китанов, Венков, Котев, Паланков, Г. Илиев, С. Александров, Бакари и т.н. - не са слаби играчи, някои дори са национали, или поне бивши.
18 Август 2014 10:53
Иначе се радвам от победата, да не милите нещо друго. Вижда се че доста хора е искаха много по емоциите в последните им минути. Просто в центъра сме доста слаби и мисля, че е добре да се даде шанс на Цонев и Краев, последнитя хабер си нямам дали става за нещо, ма може и да се научи докато Велев е малко съмнително.
18 Август 2014 11:18
Да, и аз не харесвам особено Велев и си мисля, че трябва да се дава шанс на Цонев и Краев. Но погледнато от друга страна, при тази тежка програма до този момент и огромния психологически натиск върху отбора, трябва да се подхожда много внимателно с младите.
18 Август 2014 12:20
Просто в центъра сме доста слаби и мисля, че е добре да се даде шанс на Цонев и Краев, последнитя хабер си нямам дали става за нещо, ма може и да се научи докато Велев е малко съмнително.

Според мен Краев е най-талантливият млад футболист в България!
18 Август 2014 13:14
Тц,тц,тц...ама много сме прентензиозни,казано по нашенски-гевезе...Начи "Арсенал" като бият с гол в 93-та минута е тържество на волята,духа и подготовката на момчетата от "Арсенал" и тактическият гений на Венгер,а ние като бием в 93-та...баси превъзходството.Ами Бабангида като забучи в последната секунда "оня" гол на "Динамо",тогава като как реагирахме...???
Сега Гонзо крив,лош,некадърен,смотан,прост...ами дайте ги тези знаещите,можещите,умните,красивите,нежните та да дойдат в ЛЕВСКИ и всичко да стане ажур пико.Ама нещо всички се скатават.Пък ако Гонзо се провали-да заминава...
Иначе съм съгласен,че единственият треньор,който може да поеме веднага ЛЕВСКИ и да постигне резултати е Георги Василев.
18 Август 2014 13:17
Няма нищо по-вредно то некомпетността и непостоянството на Гонзо

Макар и неприятно, но мумоко е прав - това е положението...
18 Август 2014 13:51
Неврокоп, забравяш че вчера играхте с/у отбор който имаше вероятност да не започне шампионата, разпродал целия си отбор с изключение на 4_ма души. Общия брой на мачовете в А група на останалите 7 футболисти е по малък от тези на Гаджев. Този отбор ако успее да се класира в първите 6, ще е геройство но малко се съмнявам, така че ентусиазма ти е малко странен.
18 Август 2014 14:09
oсти, кво стаа с ТоНед
18 Август 2014 14:10
Неврокоп, забравяш че вчера играхте с/у отбор който имаше вероятност да не започне шампионата, разпродал целия си отбор с изключение на 4_ма души.

В отбора на Левски колко души имаше от миналия шампионат? Остине, ако прокуратурата си е на мястото отборът ви може и да не завърши шампионата! С какви пари са купувани "звездите" ви, които сега продавате? Не трябват ли парите от продажбата на играчите ви, да отидат за изплащане влоговете на вложителите в КТБ?
18 Август 2014 14:14
Остите, върнете на Веждьо париците! И на бат' Ваньо Костов тоже!
18 Август 2014 14:18
Ботев имаха толкова много ресурс от миналата година, че могат да се издържат още 3 години. Все пак ако не ги бяхме чукнали щяха да са водачи в класирането.
Никак не е за подценяване тази победа над един силен противник.
Атанас Димитров изквича на папагал при гола на Ботев, ама после се покри. Селски бек!
Остин не може да му се обърне езика и с достойнство да поздрави Левски, ами си служи с някакви служебни фрази и развива пораженчески теории.
18 Август 2014 14:22
Ивейжън, какъв е този въпрос, ни в клин ни в ръкав? С парите от Неделев и останалите продадени футболисти ще избутме този сезон. За следващия няма идея как ще се оправяме. Путковник, не ти са ясни банковите дела. Чети поне какво казват хората под статиите за КТБ, нали можеш да четеш. Левски и цсАка са поставени под мониторинг от УЕФА за финансов феърплей. Мислиш ли че ще е честно ако БФС ви вземе лиценза и ви извади от всякакви футболни състезания докато не се оправите?
18 Август 2014 14:24
Ве, в първия си пост съм ви поздравил.
18 Август 2014 14:27
Както виждаш дори не подхващам темите за полягане и тото. Какво стана с 5-6 гола разлика дето щяхте да ни биете, кога ще си признаеш че си изгризал ноктите до кръв?
18 Август 2014 14:30
Единствения ми въпрос към Вили е защо извади Чунчуков който беше най деен отпред, а остави Цветков който нямаше ден, или сили, или желание.....в този мач?
18 Август 2014 14:30
За Левски...какво да кажа? По добре нищо.


"Честито на победилите!" викаш, а?
18 Август 2014 14:31
ами късмет изкарахте, иначе отивахте на 10:0.
18 Август 2014 14:51
Ще се получат нещата. Всичко ще дойде с времето си. Кризата ни принуди да привлечем няколко човека със спорни качества, но определено този отбор има много повече потенциал от отбора на Мъри със скъпоплатените звезди. Честито на победителите, и ако Гаджев не ви е нужен, дайте го на нас.

Ами какво искаш да кажа за вас? Разбира се че по добре нищо. Между вас има и такива които виждат реалностите и ги казват, не е нужно да ги повтарям.
18 Август 2014 15:37
89 Михаил Иванов 7 Август 1989 ( 25) 17 мача в А група 30 в Италия
28 Филип Филипов 2 Август 1988 (26) 121 мача в А група
22 Пламен Николов 12 Юни 1985 (29) 128 в А група 51 в Б група и 40 в Русия
11 Йордан Христов 12 Февруари 1984 (30) 91 мача в А група 142 в Б група
24 Лазар Марин 9 Февруари 1994 (20) 4 в А група 34 в Раковски
38 Милен Гамаков 12 Април1994 (20) 31 в А група 8 в Нефтохимик
16 Томаш Иршак 29 Юни1984 (30) 60 мача в А група 109 Висла Краков 52 Теплице 40 Храдец
17 Лъчезар Балтанов 11 Юли 1988 (26) 121 мача в А група
7 Мариян Огнянов 30 Юли 1988 (26) 129 мача в А група 13 в Беласица
19 Иван Цветков 31 Август 1979 (35) 94 мача в А група 196 в Холандия, 41 в Сиваспор и 50 в Хазар.
23 Цветелин Чунчуков 26 декември 1994 (19) 9 в А група, 13 в Раковски

Обща възраст 286 години Общо 805 мача в А група


24 Александър Любенов 11 Февруари 1995(19) 0 мача в А група
4 Мики Орачев 73' 19 Март 1996 (18) 2 мача в А група
5 Борислав Стойчев 26 Ноември 1986 (27) 107 мача в А група
3 Аймен Белаид 2 Януари 1989 (25) 24 мача в А група
71 Пламен Крумов 4 Ноеември 1985 (28) 117 мача в А група
8 Георги Сърмов 7 Септември 1985 (28) 115 мача в А група
77 Стефан Велев 2 Май 1989 (25) 90 мача в А група
45 Владимир Гаджев 18 Юли 1987 (27) 137 в А група 44 в Гърция
11 Луис Педро 27 Април 1990 (24) 38 мача в А група
20 Антонио Аниете 1 Октомври 1985 (28) 2 мача в А група
17 Валери Домовчийски 5 Октомври1986 (27) 94 мача в А група

Обща възраст 276 години Общо 726 мача в А група
18 Август 2014 15:47
На Чунчуков от къде му ги измисли тези 10 мача? Това му е първи сезон в А група и сме 4-ти кръг. Белаид само с 20-ина мача???
18 Август 2014 15:52
5-ти кръг. извинявам се.
18 Август 2014 15:54
В стартовия състав виждам поне 7 човека играли в Левски.
18 Август 2014 17:04
Толкова много слова за мач между дразнещо слаб Левски и някакви асансьори ?

Скуката ражда пороци
18 Август 2014 17:43
Ивейжън, какъв е този въпрос, ни в клин ни в ръкав?

Питам какво става с голямата дзвезда, искана от половината европейски грандове за 5-6 млн. евро. Ти що се дразниш? На Главната ще пеете ли "Тоша, майна, що не си в Майнц"
18 Август 2014 17:52
Сега разбирам къде те стяга чепика. В областа на Рен. Ами не мога да ти помогна. Виж там тури му някакъв мехлем от Манц.
18 Август 2014 17:59
А и онези два гола много болят.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД