:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Испания лекува още един пациент със симптоми на ебола

СНИМКА ЕПА/БГНЕС
Пациенти влизат в спешното отделение на болницата в Аликанте, където е настанен за изследвания и лечение мъж, който е възможно да е заразен с вируса ебола.
Пациент със съмнения за заразяване с хеморагична треска, причинена от вируса ебола, се намира в стабилно състояние в инфекциозна болница в Аликанте. Той е подложен на изследвания, които ще покажат дали се касае за опасната болест. Резултатите се очакват в началото на седмицата, съобщи източник от болницата. Здравните органи на област Валенсия съобщават, че с оглед превенция е задействана процедура за случаи на наличие на вирус ебола. Миналата сряда няколкостотин души отдадоха почит на починалите от ебола по време на погребението на испанския мисионер Мигел Пахарес, който стана първият европеец, жертва на ебола.

Британските университети вземат мерки заедно със здравните власти за наблюдение на студенти, идващи от Африка, за началото на учебната година. Нигерийците са четвъртата най-многобройна национална група студенти на Острова, а Нигерия е една от африканските страни с най-високо разпространение на болестта. Вчера нигерийски медии, цитирани от световните агенции, съобщиха, че лекари и помощен медицински персонал бягат от болниците в Нигерия от страх от заразяване с вируса. Въоръжени мъже нападнаха вчера център за борба с вируса на ебола в Монровия, столицата на Либерия, предаде АФП. 29-те болни, намиращи се там, са избягали. Кения обяви, че затваря влизането на нейна територия на хора, идващи от Гвинея, Либерия и Сиера Леоне - основни огнища на смъртоносната хеморагична треска. Забраната влиза в сила от сряда.
1
1007
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
18 Август 2014 09:21
Нигерийците са четвъртата най-многобройна национална група студенти на Острова...

Мда-а...
А към нашите младежи и девойки високи изисквания и проблеми...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД