:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Университетите във Великобритания

започнаха да предлагат финансови стимули на бъдещите студенти, за да привлекат повече първокурсници, пише в. "Индипендънт". Броят на свободните места тази есен ще бъде над 1 млн. Държавата позволи на университетите да приемат колкото студенти пожелаят, стига те да имат достатъчно високи оценки. Това принуждава някои от учебните заведения с най-високи изисквания за вход да предложат допълнителни стимули на кандидат-студентите като лични таблети и стипендии за учебници и пътувания. Сред тях са 24-те от елитната група "Ръсел", в която се включват университетите в Кеймбридж и Оксфорд.

Британската банка HSBC върна 43 000 долара,

които са били откраднати от сметките на трима пътници и на един член на екипажа на изчезналия през март полет на малайзийските авиолинии. За кражбата са заподозрени служител на банката и банда престъпници. Източените сметки принадлежали на двама граждани на Малайзия и на двама китайски граждани. Малайзийският пътнически самолет от полет МН370 изчезна безследно над Индийския океан.



867
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД