:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Киев призна руския конвой за хуманитарна помощ

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Първите 16 камиона от руския хуманитарен конвой са на границата с Украйна. Общият брой на превозните средства с помощи е около 280.
Киев призна товара на руския конвой от близо 280 камиона за хуманитарна помощ, пренасяна под егидата на Международния комитет на Червения кръст, заявиха от украинското правителство. Той стигна до границата с Украйна вчера и е проверяван от руски и украински митничари под надзора на Червения кръст, предаде ИТАР-ТАСС. Първите 16 камиона снощи се намираха на контролно-пропускателния пункт в Ростовска област. Целият конвой се състои от около 280 камиона, които носят зърно, захар, бебешки храни, лекарства, електрически генератори и спални чували. Преди достигането им до границата част от камионите бяха инспектирани на случаен принцип от представители на Червения кръст.

Междувременно проруските сепаратисти свалиха украински военен самолет в Луганска област. 1200 бойци, тренирали в Русия, са се присъединили към сепаратистите, обяви премиерът на самообявилата се Донецка народна република Александър Захарченко в реч, цитирана от в. "Гардиън". Украинският президент Петро Порошенко каза, че армията е унищожила част от бронетранспортьорите, навлезли в украинска територия в петък. САЩ не могат да потвърдят това съобщение, се казва в изявление на говорителката на Националния съвет за сигурност на САЩ Кейтлин Хейдън.

10
1865
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
18 Август 2014 08:04
Честит юбилей от свалянето на малайзийският самолет над Украйна! 30 дни и вече никой не говори за него. Още по-малко гордите холандци, забравиха за жертвите и натовската солидарност им запуши устата. Какво стана с обвиненията срещу Русия и опълченците? Къде са снимките от всевиждащите американски спътници? Нищо! Целта беше постигната, нареждането за санкциии беше изпълнено. На каква юридическа основа - няма значение. Западните лъжливи медии за пореден път прикриват старите лъжи с нови.
"Украинският президент Петро Порошенко каза, че армията е унищожила част от бронетранспортьорите, навлезли в украинска територия в петък."
Факти? 0! Да, бе, украинският отдел на ЦРУ не стои без работа. След публикуваният разговор, уличаващ Русия (един ден по-рано от катастрофата), много други лъжи бяха публикувани по същата схема . Хунтата излъже, някоя от западние медии го повтори и останалите се позовават на "авторитетната" западна медия докато... излезе новият балон с миризлив въздух. Интернет е пълен с информация за сваленият самолет, само, че всички улики сочат - хунтата. Къде останаха лицемерните сълзи за загиналите деца, къде са записите оъ черните кутии и от записите на дипечерите, иззети от хунтата? Какво стана със следствието за снайперистите, изгорените в Одеса? Ислишни въпроси. Натовските помияри могат да понесат къде къде повече. Колко граждани на помиярска Полша са убити от опълченците, а коло американски наемници? Няма да ви кажат, ако вие не си го намерите сами.
Жал ми е за нищожните душити на нашенските "новинари", жал ме е за безмозъчните читатели, които вярват на всичко написано на хартия или казано от екран, жал ми е за България, която падна на най-ниската си точка от освобождението от турско робство. Факт!
18 Август 2014 08:43
Украинският президент Петро Порошенко каза, че армията е унищожила част от бронетранспортьорите, навлезли в украинска територия в петък. САЩ не могат да потвърдят това съобщение, се казва в изявление на говорителката на Националния съвет за сигурност на САЩ Кейтлин Хейдън.


Мълния: За унищожаването на бронетранспортьорите на москалите е използвано секретно оръжие 'у-краински линзери' - оръжието е виско-ефективно и се базира на газ със следните съставки :

Азот: 20-90%
Водород: 0-50% (запалителен)
Въглероден двуокис: 10-30%
Кислород: 0-10%
Метан: 0-10% (запалителен)

Очевидци твърдят че оръжието е порзяващо
18 Август 2014 09:02
Междувременно проруските сепаратисти свалиха украински военен самолет в Луганска област.
Всъщнотст три - един МиГ-29 и два Су-25.
18 Август 2014 09:08
Западните лъжливи медии за пореден път прикриват старите лъжи с нови.


Най-лъжливите са нашите, Пеевски, Меевски и незнам си кой? Като почнат да ги каканижат, да ти се завие свет.
18 Август 2014 09:11
1200 бойци, тренирали в Русия, са се присъединили към сепаратистите, обяви премиерът на самообявилата се Донецка народна република Александър Захарченко в реч, цитирана от в. "Гардиън".


Напоследък сепаратистите обявяват подозрително големи цифри на пленена украинска техника, така че помоща явно не е само хуманитарна.
18 Август 2014 09:35
Capricornus 18 Август 2014 08:04


-------
Трагична е съдбата на тези 300 човека, жертвоприношение в една чужда война...
Но каква е съдбата на милионите в Новорусия? Какво се случва с тях в момента? А какво ще се случи ако случайно Укронацистките зомбита победят? Не ми се мисли, но жертвите ще са много повече от 300... 30000!?! 300000?!?
А каква е нашата съдба, всички ние които живеем в "демокрации", където сме напълно лишени от правото да бъдем информирани? Някой друг решава какво да знаем и какво да не знаем... какво да мислим... как да гласуваме... Къде е нашата свобода? Накъде ни води този глобално-олигархично-корпоративен модел на "демокрация"? Колко ще са жертвите, ако решат че войната е добро решение за решаване на проблемите на Изключителните? Милиони или милиарди - това е въпроса? А отговора няма да ни хареса...
18 Август 2014 11:25
Высказывания Владимира Жириновского не всегда отражают официальную позицию России.

Так прокомментировал эпатажное выступление лидера ЛДПР на заседании в Ялте президент РФ Владимир Путин. Глава государства отметил, что все сказанное Владимиром Вольфовичем — его личное мнение, однако «зажигает» он красиво.
Видео Натисни тук
18 Август 2014 13:55
До къде я докарахме, да няма пари дори за оръжие. Не е сигурно дали могат да окажат помощ дори и на членовете си.

Стубб пояснил, что НАТО может оказывать помощь только своим членам, а у Евросоюза нет ресурсов для предоставления подобной помощи. Финский премьер считает важным, что на выходных стороны вернулись за стол переговоров. Основным с точки зрения продвижения в сторону мира он считает прекращение огня в восточной Украине.

Натисни тук

18 Август 2014 17:44
Що нашите медии да са най лъжливи Бломар?Те само правят препечатка от чуждите услужливо като огледало!
18 Август 2014 17:54
Най-лжливите са нашите, Пеевски, Меевски и незнам си кой?
Не знаеш? Ти! Ти си по-голям лъжльо! Ти!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД