:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Надал се отказа от US Open, Григор ще бъде №7 в схемата

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Роджър Федерер се пресяга за топката по време на финалния мач от турнира "Мастърс" в Синсинати (САЩ) срещу Давид Ферер. В него швейцарецът би с 6:3, 1:6, 6:2 и взе своята титла №80. Това му донесе 13-о поредно класиране на финалния за годината "Мастърс" в Лондон. На US Open пък Федерер ще е поставен под №2 след отказването на Надал и може да се срещне със световния №1 Новак Джокович (Сър) чак на финала.
Шампионът от US Open - Рафаел Надал, няма да защитава титлата си на започващия в понеделник последен за годината турнир от Големия шлем в тениса. Испанският левичар официално обяви, че се отказва заради травмата в дясната китка, която получи преди 15 дни. Заради нея той не игра на "Мастърс" турнирите в Торонто (Кан) и Синсинати (САЩ), които също спечели миналата година.

"Няма какво да направя, освен да приема, че тази година не мога да се състезавам. И да работя усилено, за да се върна на корта във възможно най-добра форма в най-скоро време", написа в "Туитър" 28-годишният Надал, който има общо 14 титли от Големия шлем.

Отказването му означава, че нашата първа ракета Григор Димитров ще бъде поставен под №7 на US Open. Българинът запази 8-ото си място в ранглистата, която бе обновена вчера, и ще премине една позиция напред в схемата в Ню Йорк, ако дотогава не се откаже още някой от намиращите се преди него тенисисти. Жребият ще бъде теглен в четвъртък.
879
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД