:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 445
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Козмин Моци: Съперникът ще бъде под напрежение

Козмин Моци
Защитникът на "Лудогорец" Козмин Моци бе посрещнат с най-голям интерес от представителите на румънски медии при пристигането на шампионите в Букурещ. Бранителят говори и пред сайта на УЕФА, като обяви, че не се притеснява от факта, че ще играе срещу сънародниците си.

"Мачовете срещу "Стяуа" няма да бъдат нещо по-специално за мен - заяви Моци. - Най-важното за нас е да се класираме в групите на Шампионската лига. Много добре за отбора ни е, че първият мач е в Букурещ. Стадионът ще бъде пълен, няма съмнения в това, и напрежението ще бъде много голямо, но ние сме готови."

Бранителят допълни, че "Стяуа" има леко предимство заради по-големия си опит в европейските клубни турнири. Именно това обаче е най-големият проблем за румънския шампион, който ще играе под много по-голям натиск.

Треньорът на румънците Константин Гълка, от своя страна, е сигурен, че тимът му ще се класира в Шампионската лига. Специалистът призна, че отлично познава качествата на "Лудогорец", като в последните 3 мача той или помощниците му са гледали съперника на живо.

"Лудогорец" е отбор с впечатляваща мобилност. В същото време играчите не са толкова високи. Съперникът играе добре в центъра, но оставя много свободни пространства и трябва да се възползваме от тях. Изобщо не мисля за Лига Европа, тъй като отборът ни е много силен и мястото му е в Шампионската лига", категоричен бе Гълка.
1157
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД