:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 232
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за вторник



Овен

Днес не бива да хитрувате. За мнозина се очертава битка за имот. Не бързайте и не предизвиквайте съдбата в делово отношение, не вършете необмислени неща. Прекаленият ви стремеж да изпипвате нещата може да се отрази отрицателно на деловата ви дейност. За мнозина се открива нова възможност за работа. Това ще ги направи по-борбени и ще могат да вървят напред. Не се радвайте на щедри обещания. Пазете се от прибързани решения и обещания.



Телец

Още от сутринта очаквайте положително известие за разрешаването на личен проблем. Вечерта ще бъдете удовлетворени от изпълнението на задачите. Ще бъдете успокоени и доволни от екипа, с който работите. За мнозина се очертава шанс да оглавят нещо, към което проявяват интерес, но ще трябва да направят и известен компромис. Проблемите и затрудненията в работата не могат да бъдат преодолени с употреба на сила, а с дипломатичен подход.



Близнаци

През днешния ден успехите в работата ще зависят от това дали ще можете да се справите дипломатично с околните. С успеха ще си осигурите и уважението на хора, които не са добронамерени към вас. Денят ще бъде наситен с емоции и успехи. За да не го предизвиквате, не се поддавайте към "ценните" съвети на мъж, който ви се представя за приятел. Това не трябва да ви обезсърчава. Покажете какво сте готови да направите и ще получите нужното уважение.



Рак

Вторникът е благоприятен за бизнес и обществена дейност. Нови запознанства и удовлетворение от свършена работа ще ви зарадват още от сутринта. Очаквайте обнадеждаващи вести, свързани с материални приходи, и среща с високопоставени личности. Вероятно вашата изобретателност ще ви помогне да разрешите спорен делови въпрос. Не налагайте мнението си. Влиянието на звездите ще ви провокира към интелектуални занимания и развлечения.



Лъв

Колегите ще искат от вас повече, отколкото може да свършите. Ще се справите, но е необходимо да се опитате да бъдете гъвкави към промените. Ще се убедите, че старите подходи вече не дават резултат, затова се опирайте на собствените си сили. Разкривате възможности, които ще ви помогнат да разширите деловата си дейност. Не позволявайте никой да ви товари с личните си проблеми. За мнозина вечерта се очертава светско тържество.



Дева

Финансовите проблеми днес ще се решават по-лесно от друг път. В бизнеса продължавате успешно да вървите към върха. Можете да постигнете успех с неочаквани идеи. Много вероятно е днес да извлечете печалба от чужди грешки, но при положение че действате спокойно. Някакво предложение, което ще получите следобед, ще ви накара да се замислите върху своята бъдеща дейност. Време е да мислите за реална и щастлива промяна в деловата дейност.



Везни

Желанието да сте свободни от лични и делови задачи няма да се осъществи. Не бъдете агресивни с хора от зодии Лъв и Стрелец. Сдържаността ще ви помогне да не прекъснете важна връзка. За сметка на това ще имате делови победи. Вечерта ще сте сред хора, от които ще получите интересна информация за нова дейност. Оптимизмът и доброто настроение ще ви помогнат да извършите добри дела, от които в крайна сметка ще спечелят не само околните, но и вие самите.



Скорпион

През днешния ден не се ласкайте от личност, която всъщност търси услуги от вас. Бъдете благодарни, ако получите съвет как да преодолеете конфликтна ситуация. Вашата изобретателност ви помага да разрешите спорен делови въпрос. Не се мъчете да налагате мнението си, а се вслушайте и в съветите на другите. Хората трудно понасят капризите ви. Създавате нови контакти, които са ви от полза. Начинание, което подготвяте от дълго време, тръгва напред.



Стрелец

Някои от родените в началото на знака ще имат блестяща идея за реализация, но като че ли шансът сега няма да е на тяхна страна, особено ако по някакъв начин инициативата им е свързана с покупко-продажба. Не бързайте с даването на пари назаем. Ще разполагате със силата да променяте събитията в своя полза. В края на деня ще ви липсва концентрация, което ще е причинена от ангажираността ви с дела, които няма да търпят отлагане.



Козирог

Опитайте се да избягвате хората, които могат да ви обвържат финансово или емоционално със ситуация, която може да стане причина за възникването на проблеми. Получаването на нечакано обаждане ще ви зарадва с новина, която ще промени по някакъв начин ако не живота ви, то поне битието. За родените в последната десетдневка на знака ще е от полза да проявят интерес към тези сфери, от които могат да очакват развитие от материален характер.



Водолей

Дори и да не сте се освободили все още от затрудненията си на работното място, не губете мотивация за инициативите си. Вторникът не е особено подходящ да се оставяте в плен на емоциите си, независимо дали те са в делови или в личен план. Контролирайте разходите си, защото и в бъдеще те ще се покачват. Някои още от началото на деня ще се концентрират върху решаването на важни въпроси и няма да отдават значение на малките трудности.



Риби

Днес използвайте създалата се ситуация адекватно, защото именно благодарение на нея ще съумеете да извлечете дивиденти в професионално и материално отношение не само в настоящ, но и в бъдещ момент. Гответе се за настъпването на коренна промяна в живота ви. Насладете се на компанията на интимната си половинка. Не забравяйте реалната граница на възможностите си, тъй като здравословното ви състояние не е особено стабилно.
2918
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД