:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Най-богатите ще видят и чуят Бочели за 300 лева

Снимка: ЕПА
Слепият тенор Андреа Бочели е обичан от меломаните.
1700 допълнителни билета за концерта на Андреа Бочели на 31 август в София пускат в продажба, съобщиха организаторите от European Event Service. От тях 200 ще са VIP.

Първоначално предвидените бройки бяха изчерпани, а още има интерес. В Eventim са получени запитвания за закупуване на VIP пасове от множество заможни българи, от различни фирми и посолства. Новите VIP места ще са точно 200 на брой на цена от 300 лв. и ще са отделени на специална платформа с отлична видимост към сцената. За VIP гостите ще бъдат предвидени стилни маси и столове, които да им осигурят повече удобства.

Преди седмица бяха пуснати в продажба и други 2000 билета от всички ценови категории, които също се оказаха недостатъчни. Шестте ценови категории бяха изцяло изчерпани в края на миналата седмица, затова от European Event Service взеха решение да отпуснат нови 1500 билета.

Андреа Бочели и екипът му пристигат заедно със 150 тона оборудване. То включва звук, осветление и видео и ще бъде вкарано на стадион "Българска армия" в Борисовата градина с 20 камиона. Изграждането на сцената ще започне още на 20 август - точно десет дни преди събитието. Очакват се около 18 000 зрители. Новите билети могат да се купят от мрежата на Eventim.
825
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД