:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Откриха оцелели



от корабокрушението на малък туристически кораб в източната част на индонезийския архипелаг. В понеделник сутрин, два дни след потъването на кораба, бяха спасени още осем чужденци и петима индонезийци, съобщиха местните власти. Корабът е превозвал общо 25 души, сред които 20 чужденци. Двама от тях все още са в неизвестност. Корабът е отплавал от Ломбок, съседен на остров Бали, и е трябвало да достигне остров Комодо. Плавателният съд потъна в събота, след като попадна в буря. Първите десетина оцелели от корабокрушението туристи бяха от Нова Зеландия, Великобритания, Испания, Холандия, Германия и Франция.



Над 250 души са пострадали



при трус от 6.1 по Рихтер вчера в Западен Иран, съобщи агенция ИРНА. Епицентърът е в района на градовете Абадан и Мурмури. Разрушени са електропроводи, водопроводи, прекъснати са всякакви комуникации. Унищожени са жилищата в десетина села. До късния следобед вчера нямаше данни за загинали.





Анкара привика германския посланик



във Външното министерство заради информацията, че Германия шпионира партньорите си от НАТО с години. "Еберхард Пол бе повикан тази сутрин заради публикации в германската преса. Ние ще изразим притеснението и тревогата си", съобщи източник от турското Външно министерство, пожелал да запази анонимност. "Шпигел" съобщи в неделя, че германските тайни служби са шпионирали Турция от 2009 г. насам и са подслушали поне един телефонен разговор на американския държавен секретар Джон Кери. Според изданието правителството на Германия шпионира Турция от 2009 г.
659
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД