:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 586
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Израел затвори прохода Ерец,

след като по него бе изстреляна ракета от Газа, предаде Би Би Си. Проходът се използва от хуманитарни работници, журналисти и палестинци с израелски паспорти за влизане и излизане от Газа. Междувременно ударите между двете страни продължават. Премиерът Бенямин Нетаняху предупреди палестинците да напуснат местата, от които "Хамас" развива терористична дейност. "Всяко такова място е цел за нас", заяви той на заседание на правителството. Израел обяви, че ще засили офанзивата, след като миналата седмица четиригодишно израелско момче загина при ракетен удар на "Хамас" в кибуц близо до границата с Газа. От началото на конфликта са загинали близо 2100 души.



Афганистан е загубил $5 млрд.

заради нерешения спор между двамата самообявили се президенти на страната Ашраф Гани и Абдула Абдула, заяви финансовият министър на страната Омар Захилвал, цитиран от агенциите. Външните инвестиции са блокирани, а приходите на правителството са спаднали рязко след президентските избори през април. Тогава двамата кандидати обявиха победата си. Те все още не са сключили споразумение, което да осигури независимо преброяване на гласовете. Финансовият министър предупреди, че може да се наложи да ореже заплатите на държавните служители и правителствените разходи.



В Лос Анджелис е задържан

заподозрян за стрелби в предградията му. При три отделни нападения са били убити трима души, а четирима са били ранени рано сутринта в неделя. Заподозреният е арестуван вечерта, след като в продължение на час се е укривал в къщата си, заяви пред "Ю Ес Ей тудай" капитан Уилям Хайес. Той не уточни какви улики има срещу него и какви доказателства са намерени в дома на задържания. Според полицията стрелецът е избирал случайни жертви и е стрелял по тях от колата си.

1
793
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
25 Август 2014 20:00
Проходът къде е? През планина? Клисура, дефиле? За мене си е КПП, макар и да не съм бил там.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД