:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 315
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

София

и френският град Марсилия са финалистите за европейска столица на спорта през 2017 г. Пълното досие на българската кандидатура бе връчено на председателя на спортната асоциация на европейските столици на спорта към ЕК (ACES Europe) Франческо Лупатели и на генералния секретар на организацията Уго Алонсо, които онзи ден гостуваха в Столичната община. Очаква се специална комисия към ACES Europe да пристигне на посещение у нас на 9 октомври, за да разгледа подробно условията за спорт в София.



Будапеща

е поредният град, който заяви предварителни намерения да се кандидатира за домакин на летните олимпийски игри през 2024 г. Освен унгарската столица досега има интерес от САЩ и Германия, където текат "вътрешни пресявки" между съответно Лос Анджелис, Сан Франциско, Бостън и Вашингтон и Берлин и Хамбург. Други очаквани кандидатури според МОК са тези на Рим и Париж.



Трима

мъже и две жени ще бъдат въведени в Залата на славата на тениса догодина. Във випуск 2015 бяха включени французойките Амели Моресмо и Мери Пиърс, испанецът Сержи Бругера и руснакът Евгени Кафелников, всеки от които има по 2 титли в Големия шлем, както и австралиецът Дейвид Хол, който е 6-кратен световен шампион в тениса в инвалидни колички. Церемонията в Нюпорт (САЩ) е насрочена за 18 юли.
1161
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД