:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Разпределителката

Весела Бончева бе преотстъпена от "Левски Волей" на "Марица" за един сезон и ще подсили селекцията на пловдивчанки за новия сезон в женското волейболно първенство на България. В състава на треньора Иван Петков бившата плеймейкърка на девическия национален отбор ще се конкурира на поста с младата надежда Мирела Шахпазова.



Капитанът

на баскетболния "Левски" Стефан Георгиев обяви край на състезателната си кариера. Бившият национал на България се оттегля от любимата игра на 36-годишна възраст, след като през последния сезон записа "златен" требъл - шампионски титли в първенството на България, турнира за купата на страната и Балканската лига. 206-сантиметровият център е играл още за "ЛУКойл Академик", ЦСКА, "Велбъжд" и "Виши" (Фр).



Вицешампионът

"ЛУКойл Академик" привлече шесто ново попълнение това лято - Килиан Ларсън от колежанския тим на университета "Гранд Каньон". Под треньорското ръководство на легендата на "Финикс Сънс" Дан Марли 206-сантиметровият център завършва като лидер по овладени отскочили топки в дивизия I на NCAA през сезон 2013/2014. Средните му показатели са 17,2 т. и 11,6 борби в 29 мача.
1096
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД