:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Феновете на ЦСКА правят подписка за базите

Фенклуб "Сектор Г" инициира подписка сред всички привърженици на ЦСКА за окончателно уреждане на проблема с базите на клуба. След това петицията ще бъде връчена на отговорните за въпроса държавни институции - Народно събрание, Министерския съвет, както и спортното министерство.

Феновете, по подобие на ръководството на ЦСКА, твърдят, че отборът е поставен в неравностойно положение спрямо другите клубове в България, като е принуден да плаща огромен наем, а от своя страна държавата не инвестира нищо в тези обекти. С подписката ще се иска приемане на предложеното изменение в Закона за физическото възпитание и спорта, с което се дава възможност на клубовете "ползуващи обекти и съоръжения непрекъснато или прекъснато повече от 10 години, в рамките на последните 20, и отговарящи на предвидените в текста други условия, да получат безвъзмездно право на ползуване за срок от 10 до 20 години".

Преди няколко месеца фенове на ЦСКА имаха нарочна среща с тогавашния спортен министър Мариана Георгиева, която се ангажира да реши проблема. По-късно шефът на надзорния съвет на клуба Александър Томов обяви, че министърът е дал лъжливо обещание на привържениците. Томов уверява неколкократно, че при получаване на ст. "Българска армия" и базата в Панчарево за дългосрочно безвъзмездно ползване е готов веднага да намери инвеститор за генерална реконструкция на стадиона.

Междувременно клубът получи нов шанс от УЕФА да избегне заплахата от изваждане от евротурнирите. ЦСКА трябва да е изряден във всички документи и да покрие всички належащи дългове до 15 октомври, когато ще има следваща проверка от европейската футболна асоциация.

12
1470
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
05 Септември 2014 21:04
Инициативата е чудесна, не знам дали ще успее, но си заслужава да се опита.

Би било чудесно ЦСКА да получи стадиона и базата в Панчарево и както всички големи клубове у нас има възможност да работи в нормална обстановка.
05 Септември 2014 21:57
лайСно!
Кога ще проумееш , че базите НЕ СА мандри ???
05 Септември 2014 22:22
Аз си мислех, че в Щатите всеки може успешно да лекува нервите си. Уви, излъгал съм се.
05 Септември 2014 22:44
Мисленето драги , не е за всеки !
Това е сложен процес.
Намери си момче , kindly disposed !
05 Септември 2014 22:51
...и какво общо имат мойте нерви, с твойте мантри ?
05 Септември 2014 23:00
Лайсна,
разбрах, че и да станете шампиони едва ли ще получа почерпушка. Ама честничко кажи: ти за социалдемократите на Ал. Томов ли ще гласуваш? Защото ако той спечели мнозинство на изборите и състави правителство, със сигурност ще уреди ЦСКА с базите...
06 Септември 2014 00:21
Твирем, още е рано да обещавам почерпушка, титлата е далеко, не ми се ще да урочасвам евентуалния успех на ЦСКА.

През последните години почти не се интересувам от политика, няма смисъл. Но колкото и да съм далеко от нея, все си мисля, че на настоящия етап по-скоро марсианците биха постигнали мнозинство в парламента, отколкото партията на Томов.

Gianni, нормално момчетата се "намират" из други географски ширини и дължини, например в католическия свят, т.е. там, където ти живееш.
07 Септември 2014 00:09
Ебати си кефа -
Където стъпи български футболен комунист трева не никне.


След като наказа Лудогорец със затваряне на сектор "А" за срещата с Реал Мадрид, на събранието си УЕФА реши да затвори и домакинския стадион „Национал Арена“ за следващия мач на румънския Стяуа от Лига Европа, който е срещу датския Олборг.

Причината за санкцията към букурещкия гранд са расистки скандирания. Както е известно, в агитката на румънците бяха включени и около 500 български фенове на ЦСКА, които видимо инициираха скандирането „Турци сте!“ на български език от сектора за гости на стадион „Васил Левски“. Освен това, в румънската агитка имаше и знаме с расистка символика.

По същата причина Стяуа е глобен с 50 000 евро.

Стяуа е глобен допълнително с 10 000 евро заради хвърляне на бомбички и факли, както и с още 4500 евро за некоректно поведение на отбора /5 и повече картона/.
07 Септември 2014 06:38
Нека днес помогнем на ЦСКА и покажем на хейтърите като този над мен, че клубът е обичан от хиляди българи!
07 Септември 2014 11:43
клубът е обичан от хиляди българи

А какво стана със сърца милиони за бульони/чорба
07 Септември 2014 17:16
А какво стана със сърца милиони за бульони/чорба


Минахме на сандвичи " Тройчо Младенов " . Натисни тук
08 Септември 2014 07:27
Тодоров: Това е безобразие, което се прави от държавата

Безобразие е, че държавата не е вкарала теб и Лупи в панделата!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД