:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 430
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

БТК подаде заявка да купи групата на НУРТС



Българска телекомуникационна компания иска да придобие свързваната с банкера Цветан Василев група на НУРТС България. За целта компанията вече е внесла уведомление в Комисията за защита на конкуренцията, която трябва да даде разрешение за сделката.

През август 2010 г. БТК продаде половината от Националното управление "Радио и телевизионни станции" (НУРТС) на офшорката "Манселорд Лимитед", представлявана от дружеството "Бромак" на Цветан Василев, което е основен акционер в КТБ, припомни вчера Медиапул. По-късно БТК се раздели и с останалата една втора от НУРТС, която бе продадена на дубайската "Блусат партнърс".

Сега телекомуникационната компания отново иска да си върне НУРТС. От БТК обясняват, че настоящите собственици на "НУРТС България" са взели решение да се оттеглят от тази инвестиция в България "поради промените в макроикономическата среда и липсата на обществена подкрепа и интерес към цифровата ефирна телевизия". В Търговския регистър вече са заличени обстоятелствата около собствеността на НУРТС.
2
1766
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
06 Септември 2014 08:40
Бе гледам вчера двете пиарки на Борисов комплект по тв7. Значи изненади за по-наблюдателните няма.
07 Септември 2014 13:50
Доколкото беше обявено БТК беше закупено от Viva Ventures, зад която стоеше др. Цв. Василев. Сега отново се заговорва за БТК - значи сме снели доверието от др. Цв. Василев, търсим го не особено силно (само за пред инхалето), но иначе му позволяваме да си живее охолно в социалистическа Австрия. Назначаваме нов другар да ръководи БТК - бог , пфу, извинете Маркс и Енгелс да са му на помощ.
Венсеремос!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД