:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 402
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Националът

за купа "Дейвис" Динко Халачев спечели за първи път титлата на държавното първенство по тенис за мъже. Поставеният под №4 надделя на финала над 5-кратния национален шампион Ивайло Трайков с 6:2, 6:4, 1:0 и отказване на 35-годишния ветеран заради контузия на дясното бедро. Халачев заработи 1900 лв. от наградния фонд, а за Трайков останаха 1100 лв.



Втората

ракета на България в женския тенис Елица Костова се класира за решителния III кръг в квалификациите за турнира на твърд корт в Хонконг ($250 000). Хасковлийката отстрани Магда Линете (Пол) с 6:4, 0:6, 6:2 и ще спори Лин Чжу (Кит) за място в основната схема.



Златен

и бронзов медал спечели ансамбълът на България от турнира за Световната купа по художествена гимнастика в Казан (Рус). За съчетанието с топки и ленти Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Христиана Тодорова и Цветелина Стоянова заслужиха оценка от 17,650 и поделиха първото място с Беларус, а трета е Русия със 17,600. С 5 чифта бухалки възпитаничките на Ина Георгиева получиха 17,550 и изостанаха от Русия (18,600) и Беларус (17,650).



Ново име

и нов устав бяха приети на конгреса на международната федерация по борба (FILA) в Ташкент (Узб). Световната организация вече ще се казва Обединен борцов свят (UWW). Идеята за новото име бе на президента на централата Ненад Лалович и всички 133-ма делегати гласуваха единодушно "за". Днес в Ташкент се открива световното първенство по борба.
709
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД