:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Константинов: Имаме отбор да сме близо до първите

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Диагоналът Данаил Милушев (в гръб) пробва да забие топката през единичния блок на Мохамед Бадауи при измъчената победа на България срещу Египет онзи ден.
Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов остана оптимист за представянето на България на световното първенство за мъже в Полша въпреки поредния срив, който настъпи в играта на нашите в събота. В предпоследния си мач от гр. С "лъвовете" надделяха с 3:2 (22, 24, -23, -20, 11) гейма над Египет, като и за двата тима срещата имаше само протоколен характер.

Още преди двубоя бе ясно, че българският състав със сигурност продължава във втората фаза на Мондиал '14, а африканският отпада от борбата за медалите. Затова и Константинов експериментира със стартов състав: Андрей Жеков, Данаил Милушев, Мирослав Градинаров, Тодор Алексиев, Теодор Тодоров, Светослав Гоцев и Теодор Салпаров като либеро.

"Исках да дам максимално отдих на тези, с които смятам да играя утре (б. р. - късно снощи срещу Русия) - обясни Гибона. - Винаги ще бъда оптимист, защото това, което виждам на тренировките, не го виждам в мача. Ако намерим начин да го изкараме, имаме шансове да сме близко до големите. Това са нашите възможности. Според мен нямаме отбор за световен шампион. Имаме отбор, с който да сме близо до първите."

В зависимост от изхода в снощния двубой със "сборная" и крайното класиране в нашия поток ще стане известна програмата на А отбора ни във втората фаза на първенството. Заедно със съставите на Русия, Канада и Китай тимът ни отива в гр. F, където ще се включат Бразилия, Германия и още два тима от предварителна гр. В.
1
958
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
08 Септември 2014 10:44
Да, много близко бяхте до първите, които си тръгнаха
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД