:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 598
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В "Монако" обявиха Бербатов за шеф

Димитър Бербатов е най-важният играч на "Монако" и от него ще зависи представянето на тима през сезона, твърди изданието "Футбол 365".

"Той дойде в началото на годината само да замести за кратко тежко контузения Фалкао, но вече е шефът в атаката на "Монако" - пише в материала. - Едва ли, когато на 33 години дойде в тима, Димитър Бербатов е очаквал да има точно тази роля. Той може би дойде на "Луи II" просто да сложи край по хубав начин на знаменитата си кариера. Но само няколко месеца по-късно всичко се промени с напускането на звездите Фалкао и Родригес. Още повече че Жоао Моутиньо се справя все по-трудно и само Бербатов остана безотказното оръжие в атака на наставника Леонардо Жардим."

Изданието допълва, че голямото изпитание пред българите ще бъдат мачовете в Европа. В мачовете от първенството на Франция Бербатов вече е показал, че е готов за лидер, но сега ще трябва да се докаже и в Шампионската лига.

1001
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД