:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 246
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Швейцария разследва четирима души,

заподозрени в джихадизъм, писаха местните медии. Според властите четиримата са отпътували за Сирия, за да се бият на страната на "Ислямска държава". Главният прокурор на Швейцария Михаел Лобе обясни, че тече проверка на подозренията, че четиримата са участвали в престъпна група и във финансиране на терористична организация. Националността на разследваните не се съобщава.



Стотици хиляди американци останаха без ток

в Средния Запад на САЩ заради разразила се силна буря през уикенда, предадоха агенциите. Лошото време засегна повече от 600 000 домакинства в щатите Мичиган и Илинойс. Бурните ветрове, чиито пориви достигнаха 112 км в час, са отнели живота на поне двама души. Бурята изпочупила дървета и прекъснала електропроводи.



Палестинският президент обвини "Хамас",

че застрашава създаденото през юни правителство на националното единство, което управлява Западния бряг и Газа, предаде ДПА. "Няма да приемем партньорство с "Хамас", ако те продължат както досега в Газа. Те имат оръжия, ресурси и въоръжени сили. В Газа "Хамас" има също така правителство в сянка от 27 министри, които управляват територията. Следователно, правителството на националното единство не може да направи нищо на място", казва Махмуд Абас в Кайро пред египетски медии. "Хамас" управлява Газа от 2007 г. и бе доскоро в конфликт с партията "Фатах" на Абас, контролираща Западния бряг.



Асансьор уби десет души в

новострояща се сграда в турския град Истанбул, писа в. "Хюриет". Инцидентът стана на строителната площадка на многофункционалния център "Торунлар". Асансьорът с работници, завършили смяната си, паднал от 32-рия етаж. Според "Хюриет" причината за трагедията е неизправност на асансьора, който бил повреден още преди две седмици.

670
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД