:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Снимка

в социалните мрежи пусна Григор Димитров и така се обозначи от Пекин, където в понеделник започва участие в местния тенис турнир от сериите "Мастърс". "Здравей, Китай! Радвам се, че отново съм тук", написа световният №10 от китайската столица.



Интернет

телевизията SportMedia.tv ще излъчи пряко от столичния Зимен дворец на спорта хокейния турнир за Континенталната купа с участието на българския шампион ЦСКА. "Армейците" са домакини в група с "Беостар" (Сър), "Измир" (Тур) и "Пучерда" (Исп), а мачовете са от днес до неделя (26-28 септември).



Двукратната

олимпийска шампионка и световна рекордьорка на овчарски скок Елена Исинбаева няма да участва в лекоатлетически състезания през 2015 г. 32-годишната рускиня планира да се завърне в сектора за олимпиадата в Рио де Жанейро '16.



№3 в схемата

на турнира в Ухан (Кит, $ 2,44 млн.) Петра Квитова (Чех) се класира за 1/2-финала след 6:3, 6:4 над Каролин Гарсия (Фр). Южени Бушар (Кан) също е на 1/2-финал след 6:3, 7:5 над Ализе Корне (Фр).
843
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД