:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 243
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Проблеми тормозят "Локо" преди пловдивското дерби

Петима играчи на "черно-белите" пропускат двубоя с "Ботев"
Сериозни проблеми има да решава треньорският щаб на "Локомотив" (Пд) преди днешното дерби срещу градския съперник "Ботев". Двубоят е от 17 ч. на базата на "жълто-черните" в Коматево.

"Локомотив" ще бъде без петима футболисти, което намалява вариантите пред треньора Неделчо Матушев. По различни причини мача пропускат Ангел Грънчов, Здравко Илиев, Де Врийзе, Спас Делев и Теодор Скорчев.

"Моментът е труден за отбора и имаме нужда от привържениците. Предварително знаехме, че няма да ни е лесно. Никой не си е мислил, че ще бием всеки мач и че ще сме първи или втори. Нямаме възможност за ротации в състава. Тези момчета, които сега играят, се представят на върха на възможностите си", заяви Матушев.

Треньорът допълни, че познава доста добре съперника, чиято сила е най-вече в младостта на футболистите му. Според Матушев играчите му са напълно наясно с важността на двубоя и ще направят всичко по силите си, за да победят.

От своя страна наставникът на "Ботев" Велислав Вуцов заяви, че отборът му е фаворит в мача само на хартия. Специалистът призова играчите си да бъдат пределно мобилизирани, но и същевременно да не се подават на напрежението.

"Искам в този мач да стигнем тавана на възможностите си. В никакъв случай "Локомотив" не е слаб отбор. Нашите резултати в момента са по-добри от тези на съперника, но в подобни срещи това не означава нищо, защото това е дерби", каза Вуцов.

Треньорът призова феновете на двата отбора, които ще присъстват на мача, да забравят за омразата между клубовете. Вуцов припомни, че в съставите и на двата тима ще има футболисти, които за първи път ще играят в дербито на Пловдив и на които ще им бъде много трудно без подкрепата на запалянковците.

"Балтанов и Гамаков са добре и ще намерят място в групата. Имам проблем с определянето на хората в атаката, защото във всеки мач бележим голове. Трябва обаче да не повтаряме грешките в защита. Нищо освен победата в този мач няма да ме задоволи", каза още Вуцов.
1
896
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
25 Септември 2014 20:32
Напред канари!. Както и да го погледнеш и двата отбора имат своите шансов. Локото беше сглобено буквално дни преди шампионата, същото важи и за Ботев-основни футболисти бяха продадени и се привлякоха половин дузина нови, финансови трусове имаше и при нас и при тях, а разликата в класирането не бива да заблуждава никого. Очаквам красив и динамичен футбол на перфектния терен на "Врящия казан", а забраната за всякакви пиротехники беше просто задължителна.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД