:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 379
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Мтел пуска сателитна телевизия

Цифрова телевизия през сателитна технология (DTH) с покритие в цялата страна пуска Мтел, обявиха вчера от дружеството. Телекомът предлага над 150 канала и 3 пакета, като и най-малкият от тях включва НD. Икономичният пакет за абонати на Мтел е 9.90 лв. на месец при 2-годишен договор.

Оборудването е от сателитна чиния, конвертор, HD сателитен приемник и смарт карта. При сключване на 1- и 2-годишен договор те се дават безплатно, а при безсрочен договор може да се купят от Мтел.

"България изпреварва ЕС по проникване на платената телевизия - делът й тук е 85%, докато средно в ЕС е едва 60%. Този тип услуги тук са по-евтини от средните за Европа", съобщи главният изпълнителен директор на Мтел Танасис Кацирубас. При представянето на услугата вчера бяха изнесени данни от проучване, според което българите гледат телевизия средно по 225 минути на ден, 60% са пред екрана всеки ден. Най-гледани са филмите - от 80% от зрителите, а 75% гледат новините. Въпреки богатия избор от телевизионни канали обаче най-често гледаните са не повече от 7.
1
1772
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
26 Септември 2014 07:08
МЕНТЕЛ, като ти предлага нещо, винаги има уловка, това го знам от опит! Много внимателно трябва да се работи с тези измамници!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД