:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 350
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ОТЗИВИ

Бразилският

национал в "Реал" Марсело заяви, че не Карим Бензема е героят в мача с "Лудогорец", а всички негови съотборници, които играли много концентрирано. "Карим беше на правилното място и успя да вкара. Преди мача си говорихме, че трябва да пускаме топката пред тяхната защита, защото знаехме, че така ще им навредим", каза още левият халф-бек.



Карим Бензема

похвали отбора на "Лудогорец". "Трудно беше да победим тук, защото "Лудогорец" е силен отбор, който играе много интензивно. Най-доброто от този мач за нас бяха трите точки. Хубаво е, че вкарах, но по-важното е, че победихме. Моята работа е да помагам на отбора", каза французинът.



Серхио Рамос

призна, че не е очаквал подобно развитие на мача срещу "Лудогорец". "Това беше необикновен мач, без съмнение. В този турнир няма малки отбори и на нас ни беше сложно срещу този съперник. Такива състави винаги дават всичко от себе си, което усложнява задачата ни. Но с победата положението ни в групата е много добро", каза защитникът.

914
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД