:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 224
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Дерменджиев: Малко не ни достигна за точка

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев откровено съжаляваше за пропуснатата възможност да бъде постигнато равенство срещу европейския клубен шампион "Реал".

"Има за какво да съжаляваме, играхме абсолютно спокойно, уверено, каквото и подценяване да е имало, игра се футбол. Съжалявам наистина, оставаха малко минути. За мен "Лудогорец" изигра един много добър мач срещу най-добрия отбор в света. Играхме като равен с равен. За втори път малко не ни достигна да вземем точка, и то от "Реал" (Мадрид). Във футбола е така - с "Ливърпул" загубихме мача за 30 секунди. Тук пак имахме шанс да бъде равен. Ние още имаме възможности - и срещу "Ливърпул", и в двата мача срещу "Базел". Може да стане много сериозна въртележка и всеки един от трите отбора може да се озове даже на втора позиция в тази ситуация", заяви Дерменджиев. Той категорично отказа да коментира съдийството и обясни, че го интересува повече играта на отбора му.

Наставникът на разградчани благодари също така на публиката. "Това е интелигентна публика. Това са хора, дошли от цяла България. Няма излишни ексцесии, спокойно могат да гледат мача жени и деца, без да се притесняват. Тази публика заслужава и по-добър стадион", допълни Дерменджиев.

1
1063
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
03 Октомври 2014 07:34
Много късмет имаха капанците!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД