:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В "Лудогорец" са тъжни и разочаровани след загубата

Не сме дорасли да се борим с лобито на големите, призна все пак Домусчиев
СНИМКА: ЮЛИЯН САВЧЕВ
Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев напразно апелира за извършено нарушение срещу Михаил Александров (на земята). Но в Шампионската лига претенциите на по-малките отбори по-рядко биват чувани.
"Явно още не сме дорасли да се борим с лобито на големите отбори и всички видяхте, че съдията подкрепи "Реал" (Мадрид)", заяви след второто поражение на "Лудогорец" в групите на Шампионската лига собственикът на клуба Кирил Домусчиев. В сряда разградчани отстъпиха с 1:2 на настоящия европейски клубен шампион на препълнения ст. "Васил Левски" в София.

"Винаги е така - съдията подкрепя по-силните и по-смелите. Затова не мога да се чувствам добре след такава загуба. Можехме да стигнем поне до точката и затова съм много тъжен", заяви бизнесменът.

Той разкри, че цялата подготовка за мача - организация, подобренията по стадиона и всичко нужно, за да може на него да се играе мач от Шампионската лига, са му стрували над 1 млн. лв. "Колко сме спечелили, може да пресметне всеки", каза още Домусчиев.

Голмайсторът за "Лудогорец" Марселиньо, който откри резултата, бе категоричен, че втората дузпа за "Реал" е била незаслужена. "Гледах положението след мача, втора дузпа няма. Не искам да коментирам съдията. Ние играхме добре - бяхме силни в защита, но резултатът е лош. "Реал" нямаше нужда от подобни подаръци от съдията. Сега трябва да бием "Базел", за да се класираме за Лига Европа", каза още бразилецът.

Героят от двубоя със "Стяуа" Козмин Моци не скри разочарованието си. Според него "Лудогорец" е заслужавал значително повече, както в първия мач от групата срещу "Ливърпул" (1:2), така и срещу "Реал" (М).

"Имахме положения, но загубихме. Не искам да коментирам съдията. Показахме нашата си игра - с подаванията и владеенето на топката. Лошото е, че все още нямаме точки", каза румънецът.

Вратарят Владислав Стоянов също смята, че "Лудогорец" е трябвало да достигне поне до равенство срещу европейския шампион. Националът разкри, че е имал късмет при дузпата на Роналдо, която отрази. "Ако повторим представянето си до сега, мисля, че с "Базел" ще можем да се представим по-успешно и да спечелим точки", каза Стоянов.

10
1524
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
03 Октомври 2014 07:33
Отлична игра на капанците!
03 Октомври 2014 08:39
Разбираема е УЕфорията,която е обзела почитателите на футбола в Татковината.Обяснима и нормална е екзалтацията,в която изпадат спортните журналисти-все пак не вреди да се извадят големите баданарки и да се изчетка г-на Домузчиева,като се отбележи какви чудеса твори.Хубаво е да се помпа самочувствието на футболистите на "Лудогорец"...Дразнещото е,че журналистите се държат так,сякаш успехите на българският клубен футбол започват точно сега.Да се чуди човек-"ЛЕВСКИ" игра ли в ШЛ и ако да,то с кой...Това "Барселона",това "Челси",това "Вердер"...треторазрядни отбори.Но,както писах и по-горе-не е лошо да се натегнем на новите "наши",щото прежните "наши" сега са в криза...малко.Обаче-да си припомним как се класира "Лудогорец" в ШЛ-без победа нито над "Партизан",нито над "Стяуа"...При това в Белград "Лудогорец" играха с човек повече и...2-2.За мача със "Стяуа" изобщо няма нужда го коментираме-такъв късмет надали е имал друг отбор в Европа.След мачовете с "Ливърпул" и "Реал","Базел"няма да си позволят и грам подценяване на "Лудогорец"-както го направиха и "Ливърпул" и "Реал"...А явно нещата в групата се завъртат така,щото всички-особено "Базел" и "Ливърпул" ще са длъжни да спечелят мачовете си с "Лудогорец",за да определят кой ще продължи напред в турнирите.Така,че ако "Лудогорец" излязат от групите дори за ЛЕ ще е някакъв невероятен късмет.Но...ще видим.
03 Октомври 2014 10:29
Журналистите определено правят услуга на Левски, като не споменават нито как се класираха, нито как играха в Шампионска лига
03 Октомври 2014 10:32
Айде тогава бъди любезен да ни припомниш резултатите от мачовете на ЛЕВСКИ за влизане в ШЛ...Мерсим предварително и сериозно.
03 Октомври 2014 12:48
Явно всеки мач на Лудогорец в ШЛ трябва да започва с видео репортаж от европохода на Левски, а защо не и с малко тържество, след което ще има обширен репортаж за полуфиналите от черно/белите ленти на ВТ.
03 Октомври 2014 12:59
Евалла на Лудогорец, страхотен маркетинг. Измъкват максимума от тези мачове. Ако успеят да откраднат и някоя точка.....пък ако прескочат и трапа...
03 Октомври 2014 14:44
Austin Powers

03 Октомври 2014 12:59

Евалла на Лудогорец, страхотен маркетинг. Измъкват максимума от тези мачове. Ако успеят да откраднат и някоя точка.....пък ако прескочат и трапа...

Остине,
погледнато от нашенската камбанария, ДА, така стоят нещата! Оаче през погледа на тези които имат силните отбори и тези които организират турнирите, нашенското е слаба ракия. Гарет Бейл направи точно три спринта за цял мач. Чичирито изкара мача на ходом. Роналдо не направи нито един спринт, само отнесе ритник по петата от Анисе и е щастлив, че ахилеса му остана здрав. Имаха няколко голови положения спасени от Стоянов и един чист, но отменен гол. Играха с 25-30% от възможностите си. А срещу това от наша страна един гол и три опасности за създаване на голово положение.
03 Октомври 2014 14:57
03 Октомври 2014 15:10
Абе,всички разправят как "Лудогорец" били ощетени...Ами "Реал" не бяха ли ощетени ?
03 Октомври 2014 17:22
репортаж от европохода на Левски, а защо не и с малко тържество, след което ще има обширен репортаж за полуфиналите от черно/белите ленти на ВТ.

А нещо за Боталик ще дават ли
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД