:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Никол Кидман губи спомените си

снимка: bTV studios
Никол Кидман страда от амнезия в "Преди да заспя".
И "Преди да заспя" е трилър, и той е заснет по едноименната успешна книга (на Стивън Уотсън), и той е за семейна история, в която нещо страшно се е объркало. Героинята на Никол Кидман страда от особен вид амнезия - паметта й трае от сутрин до вечер. Заспи ли, тя се буди без спомени за вчерашния ден.

Ето защо в началото на историята тя става сутрин с мисълта, че е безгрижна млада дама, пред която стои безоблачно бъдеще. В действителност е 47-годишна жена, претърпяла тежък инцидент преди 18 години, вследствие на който е изгубила способността да задържа спомените. Напътствана от специалист по разстройства на паметта, тя започва да си води дневник и да прави видеозаписи, чрез които се опитва да сглоби парченцата от пъзела на живота си. Но това ще я доведе до някои ужасяващи открития.

За Кидман ролята на отчаяна, полурухнала жена, която търси в себе си сили да преодолее препятствията, не е непосилна задача. Пасва й добре. По-интересно е да се види Колин Фърт като отрицателен герой. Балансиращ между трилъра и мелодрамата, "Преди да заспя" в един момент започва да цикли на място, но за щастие свършва милостиво бързо - след 90 минути. Роуън Джофи (познат като сценарист на "28 седмици по-късно") не е Дейвид Финчър, а и няма нужда.



1252
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД