:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Mтел започна продажбата



на новото попълнение в семейството на Samsung Galaxy - Alpha. С дебелина по-малко от 7 мм Galaxy Alpha е едно от най-тънките Galaxy устройства. Процесорът му е осемядрен, има 2GB RAM и и 32 GB вътрешна памет. Достъпен е в златно, черно и бяло, като златният вариант на устройството може да закупите единствено от Мтел. Устройството струва 709.90 лв. в брой, или 32.90 лв. на месец с тарифен план Мтел Трансфер XL или Мтел Смарт XL, при сключване на договор за срок от две години.



Разписанието на градския транспорт



в Плевен ще може да бъде следено в реално време благодарение на пилотния проект на VIVAСOM с общината. Изграждането на системата за повишаване на стандарта на обслужване започна от 1 октомври т.г. Мобилно устройство с 3G среда, монтирано на таблата на водачите на тролеите, ще поддържа връзка в реално време с централната диспечерска система и ще следи разписанията на тролеите, маршрута им и евентуалните закъснения. Междувременно от VIVAСOM съобщиха още, че смартфонът iPhone вече се продава и в магазините на "Техномаркет". Устройството излиза най-изгодно с тарифен план Net&Call XXL, като цената е 71.90 лв. на месец, или 1559.90 лв. с ДДС в брой.



977
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД