:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 292
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Борисов и Плевнелиев се разминаха в прогнозите за политическа стабилност

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и президентът Росен Плевнелиев имат различни виждания за политическата стабилност в страната след вота. Бившият премиер смята, че нови избори скоро след 5 октомври са напълно възможни. "Рискът да няма правителство е много голям. Или да е някаква коалиция, с която за месец-два държавата ще потъне. Абсолютно вероятно е да има нови избори след тези", заяви той пред bTV. "Не вярвам и не си и помислям, че след тези избори няма да има правителство, няма да има парламент и ще ходим пак на избори. Това е невъзможен сценарий", каза пък ден по-рано държавният глава.

Двамата се разминаха и по отношение на политическия тон, с който трябва да общуват партийните фигури. "Призовавам към смирение, към коректност. Нека да не се изгарят всички мостове между партиите, защото ще трябва много бързо да се изграждат след изборите. След 5 октомври ще бъде кристално ясно, че политическото противопоставяне на всяка цена може да засили нашата държава така в кризата, че да не може да излезем десетки години от нея", бе мнението изразено от Плевнелиев. Борисов обаче показа нехайство по отношение на "мостовете", изключвайки преговори за коалиция при невисок резултат за ГЕРБ. "Ако имаме над 110-115 депутати, ще съм длъжен да търся изход за държавата. Ако имаме под 100 - да заповядат, да направят правителство другите, ще ги подкрепям отстрани", отсече той. Борисов допълни, че ако в парламента преобладават малките партии, ще е безсмислено да се водят разговори за съставяне на правителство.
3
1468
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
02 Октомври 2014 20:05
БОЙКО ГРЪМНА ЗА МВР И ВОЕННИТЕ: ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА МАХНАТ СЕГА ДЕЙСТВАЩОТО КСО! ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛИМ ДАЛИ ИЗОБЩО ЗАСЛУЖАВАТЕ ЗАПЛАТИ!!!
pan.bg
http://pan.bg/view_article-5-25150-BOJKO-GRYMNA-ZA-MVR-I-VOENNITE-TRQBVA-NEZABAVNO-DA-MAHNAT-SEGA-DEJSTVAShtOTO-KSO-TRQBVA-DA-SE-ZAMISLIM-DALI-IZOBShtO-ZASLUZhAVATE-ZAPLATI.html
Бойко смъмри сектор "Сигурност" заради бежанците
80 чужденци се разхождат в Северния парк, дали не са терористи, пита Борисов
в.Стандарт
Остра критика към органите на реда отправи вчера от Монтана лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Повод за нея бе въпрос за дебата от последните дни за пенсионирането на полицаите и военните….
02 Октомври 2014 22:24
БОЙКО ГРЪМНА ЗА МВР И ВОЕННИТЕ

Ще гръми, когато гласуваш за Приматя и му даваш оръжието на влостта, ще гърми.
https://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU&feature=youtu.be


03 Октомври 2014 10:32
"Борисов допълни, че ако в парламента преобладават малките партии, ще е безсмислено да се водят разговори за съставяне на правителство."

Точно така - Баце не обича малките неща. Затова на него всичко му е големо, та ГОЛЕМО - и усмивката, и носът, и устата му голяма, и лапите му големи и приказките му са на едро, и други работи са му големи сигурно.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД