:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,527,716
Активни 121
Страници 2,507
За един ден 1,302,066

Обява

"Овергаз Инк." АД, гр. София, на основание чл. 84, ал. 1 и ал. 2 от Закона за публичното предлагане на ценни книжа, във връзка с решение на Общото събрание на "Овергаз Инк." АД от 14. 6. 2001 г. и решение на Управителния съвет от 27. 12. 2002 г. уведомява за удължаване срока на подписката за първично публично предлагане на облигации, предназначени само за институционални инвеститори по смисъла на з 1, т. 1в от Закона за публичното предлагане на ценни книжа с нови 60 (шестдесет) дни, считано от 28. 12. 2002 г.

Емисията ще се предлага за записване съгласно изготвен меморандум за първично публично предлагане на облигации, със съдържанието на който потенциалните институционални инвеститори могат да се запознаят на посочените по-долу адреси на инвестиционните посредници по пласирането на емисията.

Изготвеният меморандум за първично публично предлагане на облигации не представлява проспект и не изисква одобрение от Държавната комисия по ценните книжа, тъй като облигациите ще се предлагат само на институционални инвеститори по смисъла на з 1, т. 1в от Закона за публичното предлагане на ценни книжа.

Максимален размер на облигационния заем 20 000 000 (двадесет милиона) лева, минимален размер на облигационния заем 10 000 000 (десет милиона) лева, номинална стойност на една облигация - 100 (сто) лева, емисионна стойност на една облигация е 101.50 (сто и едно цяло и петдесет) лева, крайна дата на удължения срок за записване на облигации е 25. 2. 2003 г.

Облигациите ще се записват на адресите на управление на инвестиционните посредници по пласирането на емисията, както следва:

* "Източни финанси" ООД - гр. София, ул. "Бигла" N58

* "Бета Корп" АД - гр. София, бул. "Витоша" N64

* "Авал Ин" АД - гр. София, ул. "Княз Борис I", N71

* "Капман" АД - гр. София, ул. "Раковски" 135Б, ет. 1

* "МакКап Брокерс" АД - гр. София, ж.к. "Стрелбище", бл. 5Б

* "Карол" АД - гр. София, бул. "Христо Ботев" 57

Не се допуска записване след крайната дата за записване на облигациите.
756
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД