:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 256
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

 
И пул "Ривиера" излиза на борсата



Агенцията за приватизация обяви конкурс за избор на

инвестиционен посредник за продажбата на миноритарни дялове от 9 дружества. Пулът е наречен "Ривиера", тъй като от едноименния курорт се продават 0.952%. В пула има акции от "Ямболен", ЗГММ- Перник, "Комекс"- Каспичан, "Биоеко"-Варна, "Вапцаров"-Плевен, "Трансстрой Бургас", "Мизия-96"-Плевен и от "Венец", с. Орешец.

Акциите ще се продават на приватизационния сегмент за плащане с компенсаторни инструменти на приватизационния пазар на Българска фондова борса-София.

Оферти се приемат до 13 януари 2003 г.



Рядка порода кокошки се засели в Асеновградско



Рядка порода качулати кокошки и петли отглежда ветеринарен техник в дома си в асеновградското село Избегли, съобщи БТА. Собственикът на птиците твърди, че преди петнайсетина година на аукцион в Италия петел и две кокошки от екзотичната порода са били продадени на колекционер за седемцифрена сума в щатски долари. Ако и той успеел да продаде някои от притежаваните от него екземпляри, с част от парите щял да построи зоопарк в Асеновград. Кокошките снасят около двайсетина яйца на сезон и отглеждането им не е свързано с особени изисквания.



"Sanyo" се връща на българския пазар



Петър Башикаров, Венцеслав Димитров, видни японисти, журналисти и културният аташе на Япония Такеши Огино ознаменуваха завръщането на японската техника с марка "Sanyo" на българския пазар. Официалният вносител "Санио трейдинг", който ще представя цялата гама продукти на японския гигант, стана инициатор за учредяване на медиен клуб. А събитието бе съпроводено от традиционна чаена церемония. Годишният оборот на "Sanyo" е $ 1,5 млрд.



Снимка: Вера Петкова
634
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД